Στάνιμιρ Στοϊλοφ: “Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί”

Οι δηλώσεις του Στάνιμιρ Στοϊλοφ, του προπονητή της Λέφσκι Σόφιας για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ

Η κλήρωση για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League έφερε αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας, την κυπελλούχο ομάδα (δείτε εδώ το προφίλ της Λέφσκι) της Βουλγαρίας. 

Ο προπονητής της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοϊλοφ στις δηλώσεις που έκανε έχρισε ξεκάθαρο φαβορί τον ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις που δημοσιοποιήθηκαν και στην επίσημη ιστοσελίδα της Λέφσκι Σόφιας αλλά και στο επίσημο κανάλι της Λέφσκι στο youtube. 

Μεταξύ άλλων, είπε: “Μεγάλη ομάδα της Ελλάδας που παρακολουθώ πολύ καλά, εδώ και καιρό. Είναι μία ομάδα που έχει καταρρίψει μια-δυο φορές τον Ολυμπιακό από τους τίτλους και αυτό είναι κάτι δύσκολο. Δεν περιμέναμε έναν εύκολο αντίπαλο δεδομένης της απουσίας μας από την Ευρώπη και έτσι χάσαμε τα δεδομένα. Θα προσεγγίσουμε με σεβασμό τα παιχνίδια αλλά δεν φοβόμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας και να δούμε πόσο μπορούμε να προχωρήσουμε. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι “μάχες” με απρόσμενες ανατροπές. Είναι δεδομένο, θεωρητικά, ότι ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Τα πάντα όμως γίνονται στο γήπεδο. Ελπίζω να κάνουμε περήφανη την ομάδα της Λέφσκι”. 

Πρόσθεσε: “Αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πρέπει να δείξουμε το παιχνίδι μας, την κατάλληλη ημέρα. Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος, στη θεωρία, θα ήταν αυτός το φαβορί. Ο ΠΑΟΚ έχει αναπτύξει πολύ το ποδόσφαιρό του, με επιτυχίες και επιτεύγματα, τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε πόσο έχουμε προχωρήσει. Δεν περιμένουμε θαύματα. Το συγκρίνω αυτό με ομίλους του Champions League”. 

Συμπλήρωσε: “Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια και δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Ένα πράγμα, είναι σίγουρο, θα κάνουμε το καλύτερο. Το τι θα γίνει, είναι ένα άλλο θέμα. Η Λέφσκι μπορεί να προχωρήσει μέσα από δυσκολίες. Ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει αρκετά, για χρόνια. Εμείς “χτιζόμαστε” ακόμη. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο πιθανό και σε παιχνίδι και σε αγωνιστική συμπεριφορά στο γήπεδο”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.