ΠΑΟΚ: Θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λίνκολν την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Europa Conference League (19:45).

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν πέρα από τους τρεις βαθμούς, να παρουσιάσουν και ένα καλύτερο αγωνιστικό προφίλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Πασχαλάκη στην εστία. Οι Βαρέλα και Μιχαηλίδης θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Τέιλορ και Βιεϊρίνια στα άκρα της άμυνας. Οι Σβαμπ και Κούρτιτς θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, ενώ η τριάδα των μεσοεπιθετικών θα αποτελείται από τους Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα. Στην κορυφή της επίθεση θα αγωνιστεί ο Άκπομ.

Η Λίνκολν αναμένεται να αγωνιστεί με τους Σολέρ, Σέρτζεντ, Γουάισμαν, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Ρόσα, Τορίγια, Γουόκοερ, Μπρίτο, Καραλέρο και Γκόμες. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρόμπερτ Χάρβεϊ (Ιρλανδία), με βοηθούς τους Ουέιν Μακ Ντόνελ και Ντάρα Κίγκαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.