Mποέμιανς: Ο …ταχυδρόμος μπακ στέλνει μήνυμα πρόκρισης!

O αριστερός μπακ της ευρωπαϊκής αντιπάλου του ΠΑΟΚ Μποέμιανς Ταϊρέκε Ουίλσον έπιασε πρωινή δουλειά ως ταχυδρόμος!

Η ιρλανδική ομάδα κέρδισε 2-1 τον Δικέφαλο του Βορρά στο Δουβλίνο στο πρώτο ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League,  με τον 22χρονο μπακ να μπαίνει στο ματς στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή.

Οι Ιρλανδοί αντιμετωπίζουν σήμερα τη Γουότερφορντ για το εθνικό τους πρωτάθλημα και μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς, ο Ουίλσον αποκάλυψε την…πρωινή του απασχόληση:

«Ξεκίνησα με τα ιρλανδικά ταχυδρομεία ως ταχυδρόμος πριν από μερικές εβδομάδες και το απολαμβάνω πραγματικά. Έχω κάνει πολλά μίλια τις τελευταίες εβδομάδες! Μου έχει προσφέρει μία καλύτερη ρουτίνα. Με δεδομένο ότι προπονούμαστε το απόγευμα μπορείς να αποκτήσεις κακές συνήθειες κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε απολαμβάνω την πειθαρχία του να πρέπει να σηκωθώ νωρίς το πρωί και του να έχω αυτή τη ρουτίνα. Είναι καλό για μένα και το απολαμβάνω».

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ο Ουίλσον τόνισε:

«Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα την Τρίτη. Τους σεβαστήκαμε πλήρως αλλά είχαμε το δικό μας σχέδιο και μείναμε σε αυτό. Είχαμε πει πριν από το ματς ότι έπρεπε να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και το κάναμε. Πάμε στην Ελλάδα έχοντας κάτι για να διεκδικήσουμε αλλά δεν παρασυρόμαστε».

Ο προπονητής της ομάδας Κιθ Λονγκ από την πλευρά του τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα και όχι στον ΠΑΟΚ:

«Είπαμε στο τέλος του αγώνα την Τρίτη ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στην Γουότερφορντ. Τα παιδιά βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο γεμάτα αδρεναλίνη. Ήταν ευχαριστημένοι. Όμως αυτό τελείωσε και δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί πάρα πολύ. Αυτό ίσως ακούγεται βαρετό όταν ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τις ευρωπαϊκές βραδιές. Όμως θέλουμε κι άλλες βραδιές όπως της περασμένης Τρίτης και αυτό δεν θα γίνει αν δεν βελτιωθούμε στο πρωτάθλημα. Η Γουότερφορντ έχει κάνει σημαντικές αλλαγές τον τελευταίο μήνα και περιμένουμε δύσκολο ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.