Ντούντιτς: “Υπέροχο αποτέλεσμα, παίξαμε γενναία”

Ο τεχνικός της Βελέζ Μόσταρ, Φέτζα Ντούντιτς αναφέρθηκε στη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ, αλλά και στο πόσο γενναία έπαιξαν οι παίκτες του.

Η Βελέζ Μόσταρ έχει προβάδισμα πρόκρισης, ύστερα από τη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας, Φέτζα Ντούντιτς αναφέρθηκε μετά τη λύση του αγώνα στην αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του επειδή έπαιξαν γενναία εντός γηπέδου και τελικά κατάφεραν να πάρουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

«Πάντα μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Βλέπετε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Χασάνοβιτς και ο Ντάριο έκαναν εξαιρετική δουλειά στο κλείσιμο των καλύτερων παικτών τους. Είχαμε δυο στιγμές αδράνειας. Η μία ήταν το γκολ και η άλλη το οφσάιντ. Δείχνει αυτό πόσο επικίνδυνη είναι η ΑΕΚ. Είχα πει στον Τύπο ότι θα παίξουμε γενναία. Νομίζω ότι το γενναίο μας παιχνίδι απέδωσε».

Όσον αφορά τις απουσίες των Ράντοβατς και Ζβόνιτς, ο τεχνικός της Βελέζ είπε: «Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Είναι σημαντικό όποιο αγωνίζεται στο γήπεδο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Στα αποδυτήρια αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως «θέλω να ξέρω, όταν τελειώσει το παιχνίδι ότι δώσαμε το 100%. Το κάναμε αυτό και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Επεισα τον εαυτό μου και τους παίκτες ότι ήταν δυνατό. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας τώρα στο τέλος. Ανατριχιάζω στον πάγκο όταν ακούω τις επευφημίες. Τους ευχαριστώ. Αυτή η νίκη είναι γι’ αυτούς. Για τη διοίκησή μας, για όλους εκείνους που μας υποστήριξαν. Για τους ανθρώπους στο Σαράγεβο. Γι’ αυτούς που μας χαιρετούν όταν μπαίνουμε στο πούλμαν. Σας ευχαριστώ όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.