«Έστειλα όλη τη Δανία στη σύνταξη»!

Τη δική του απάντηση στους Δανούς μετά τα δύο γκολ που σφράγισαν την πρόκριση της Σουηδίας στο Euro 2016 έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τη δική του απάντηση στους Δανούς μετά τα δύο γκολ που σφράγισαν την πρόκριση της Σουηδίας στο Euro 2016 έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε σκοράρει απέναντι στη Δανία πριν από τα φετινά μπαράζ και η άποψη που επικρατούσε ανάμεσα στους γείτονες των Σουηδών ήταν ότι ο 34χρονος θα έπαιρνε…σύνταξη από την Εθνική μετά από ενδεχόμενο αποκλεισμό.

Ο Ιμπραΐμοβιτς όμως είχε τη δική του άποψη και έχοντας οδηγήσει τη Σουηδία στα γήπεδα της Γαλλίας, δεν παρέλειψε να κάνει «καζούρα» στους Δανούς.

«Υπήρχε η σκέψη ότι τα μπαράζ θα με έστελναν στη σύνταξη. Τελικά έστειλα ολόκληρη τη χώρα τους στη σύνταξη. Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς αισθάνομαι για την πρόκριση. Πολλοί απογοητεύτηκαν που πήγαμε στα μπαράζ, αλλά είχαμε τις πιθανότητές μας. Κληρωθήκαμε με τη Δανία και όλα ήταν εναντίον μας, καθώς δεν τους είχαμε κερδίσει και δεν είχα σκοράρει ποτέ εναντίον τους. Ήμασταν όμως υπομονετικοί και ξέραμε ότι θέλαμε πιο πολύ την πρόκριση», είπε ο «Ίμπρα», ουσιαστικά προσθέτοντας ότι το Euro της Γαλλίας θα είναι η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική:

«Ήταν γραφτό να έχω την ευκαιρία να τελειώσω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πολλοί παραπονιούνται ότι είμαι γέρος και αδύναμος, όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.