Γερμανία: Δεν κοιτάζει ξένους υποψηφίους για την εθνική

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας σε ξένο προπονητή.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας σε ξένο προπονητή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, οι ιθύνοντες της DFB θέλουν να επιμείνουν στο πλάνο των τελευταίων ετών και αναζητούν Γερμανό προπονητή, ο οποίος θα παίζει το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου με τον Γιόακιμ Λεβ. Η αποχώρηση του νυν τεχνικού της “νασιοναλμανσαφτ” μετά το παγκόσμιο κύπελλο το 2022 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι δυο βασικοί υποψήφιοι φέρονται να είναι οι Χάνσι Φλικ και Γιούργκεν Κλοπ, με την περίπτωση του πρώτου να θεωρείται ευκολότερη. 

Από την πλευρά του, ο διευθυντής των εθνικών ομάδων της Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ δήλωσε: “Δε θα λειτουργήσουμε υπό καθεστώς πίεσης. Είμαστε τυχεροί να έχουμε πολλούς καλούς προπονητές στη Γερμανία. Έχουμε επίσης καλούς Γερμανούς προπονητές στο εξωτερικό, αλλά και στην ομοσπονδία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.