Αταλάντα: Στην Σκουάντρα Ατζούρα ο Τολόι

Η Βραζιλία τον αγνοεί παρά την εξαιρετική διετία με την Αταλάντα οπότε ο Ραφαέλ Τολόι θα αποδεχτεί την πρόσκληση της Ιταλίας για τους αγώνες του Μαρτίου. 

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Αταλάντα, Ραφαέλ Τολόι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Γκασπερίνι την τελευταία διετία. 

Παρόλα αυτά οι συμπατριώτες του Βραζιλιάνοι τον αγνοούν στις κλήσεις τους και ο ίδιος δηλώνει πλέον πως θα αποδεχτεί την πρόσκληση της Ιταλίας τον Μάρτιο για να αγωνιστεί στην Σκουάντρα Ατζούρα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θεωρείται δεδομένο πως θα τον καλέσει για τους αγώνες με Βόρεια Ιρλανδία, Βουλγαρία και Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου. 

Η Ρόμα έφερε τον Τολόι στην Ιταλία τον Ιανουάριο του 2014 ως δανεικό από την Σάο Πάουλο αλλά δεν τον αγόρασε το καλοκαίρι. Το έκανε η Αταλάντα το καλοκαίρι του 2015 έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων Ευρώ

Έχει Ιταλικό διαβατήριο και 197 παιχνίδια με την φανέλα των εντυπωσιακών μπεργκαμάσκι και φυσικά πλέον, εμπειρία σε επίπεδο Champions League. Μια ακόμη εξαιρετική λύση για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και την αναγεννημένη και γεμάτη επιλογές Ιταλία ενόψει και του Euro 2021. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.