Πρώτοι οι Γάλλοι, δεύτεροι οι Τούρκοι (videos)

Δίχως εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο 8ος όμιλος των προκριματικών του Euro 2020, με τους «Τρικολόρ» να παίρνουν την πρώτη θέση και τους Τούρκους να έπονται.

Το μοναδικό ζητούμενο στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2020 ήταν ποια από τις Γαλλία, Τουρκία θα πάρει την πρωτιά, με το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν –στην 100η παρουσία του στον πάγκο των «Πετεινών»- να κόβει πρώτο το νήμα. 

Στο νεότευκτο γήπεδο των Τιράνων, οι πρωταθλητές κόσμου πήραν προβάδισμα στο 8’ μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν και την εύστοχη κεφαλιά του Τολισό, για να έρθει στο 31’ ο άσος της Μπαρτσελόνα κι από δημιουργός να γίνει εκτελεστής μετά την προσπάθεια του Ντουμπουά σημειώνοντας το 0-2. 

Αλβανία: Μπερίσα, Χιουσάι (82’ Τράσι), Ντίμσιτι, Ντερμάκου, Βέσελι, Μπάρε, Γκιασούλα, Λενιάνι (46’ Ρόσι), Τσόσε (46’ Μεμούσαϊ), Μάναϊ, Μπάλαϊ

Γαλλία: Μανταντά, Βαράν, Λονγκλέ, Κιμπεμπέ, Ντουμπουά (85’ Παβάρ), Σισοκό, Τολισό, Μεντί (75’ Ντιν), Γκριεζμάν, Μπεν Γεντέρ (85’ Φεκίρ), Ζιρού

Στην Ανδόρα οι Τούρκοι έθεσαν θεμέλια νίκης από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα δύο γκολ του Ουνάλ στο 17’ και στο 21’, τα οποία ήταν αρκετά για να φτάσουν στην επικράτηση. 

Ανδόρα: Γκόμες (87’ Πολ), Σαν Νίκολας, Λίμα, Γιοβέρα, Θέρβος, Κλεμέντε (86’ Ρούμπιο), Βάλες, Ρέμπες, Μαρτίνεθ, Αλάεθ (71’ Ροδρίγες), Μαρτίνεθ Αλέχο

Τουρκία: Τσακίρ, Αϊχάν, Ντεμιράλ (80’ Τσετίν), Κάμπακ, Σανγκαρέ, Κιουτουτσού (85’ Κίλιντς), Τουφάν, Τσαλχάνογλου (60’ Εζκάν), Μπαϊράμ, Γιαζίτζι, Ουνάλ

Στο Κισινάου, οι Ισλανδοί έκαναν δύο τις νίκες τους επί των Μολδαβών, έχοντας επικρατήσει με 3-0 εντός έδρας, παίρνοντας προβάδισμα με το γκολ του Μπιάρνασον στο 17’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56’ με τον Μιλιντσεάνου, ωστόσο ο Γκίλφι Σίγκουρτσον στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με το οποίο οι Ισλανδοί (έχασαν πέναλτι με τον Γκίλφι Σίγκουρτσον στο 79’) έφτασαν τους 19 πόντους, μένοντας πάντως εκτός νυμφώνος. 

Μολδαβία: Κοσέλεφ, Φόξα, Αρμάς, Κρατσούμ, Πλάτιτσα, Ράτσα, Καρπ (90’ Κογιοτσάρι), Ιονίτσα, Κοτσούτς, Γκινσάρι (83’ Γκράουρ), Μιλιντσεάνου (60’ Νταμάστσαν)

Ισλανδία: Χάλντορσον, Πάλσον, Ίνγκασον, Ρ. Σίγκουρτσον, Σκούλασον, Α. Σίγκουρτσον, Μπιάρνασον (87’Μάγκνουσον), Γ. Σίγκουρτσον, Άντερσον (55’ Φρίντγιονσον), Μπόντβαρσον, Σίγκθορσον (29’ Κγιάρτανσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.