O εφιάλτης της Μπέκι Βάρντι (photos)

Δύσκολες στιγμές πέρασε η σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι πριν από το ματς Αγγλίας - Ρωσίας, καταγγέλλοντας την συμπεριφορά της γαλλικής ομοσπονδίας απέναντι στους Άγγλους φιλάθλους στη Μασσαλία.

Δύσκολες στιγμές πέρασε η σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι πριν από το ματς Αγγλίας – Ρωσίας, καταγγέλλοντας την συμπεριφορά της γαλλικής ομοσπονδίας απέναντι στους Άγγλους φιλάθλους στη Μασσαλία.

Σε μία χθεσινή μέρα που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια πριν αλλά και μετά από το παιχνίδι του 2ου Ομίλου του Euro 2016, η Μπέκι Βάρντι κατήγγειλε πως στον δρόμο για το στάδιο «Βελοντρόμ», η γαλλική αστυνομία εγκλώβισε τους Άγγλους οπαδούς και χρησιμοποίησε δακρυγόνα.

«Πρέπει να είναι η χειρότερη εμπειρία σε εκτός έδρας παιχνίδι. Δακρυγόνα χωρίς λόγο, εγκλωβιστήκαμε και μας φέρθηκαν σαν ζώα. Σοκαριστικό! Τα είδα με τα μάτια μου! Δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα που δεν είδα, αλλά αυτό που αντιμετώπισα ήταν τρομερό και απρόκλητο! Και μάλιστα πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι!», ανέφερε στο Twitter η Μπέκι Βάρντι, η οποία «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να προσπαθεί να συνέλθει από τη ρίψη δακρυγόνων.

Ο αγώνας που έληξε ισόπαλος, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων το προηγούμενο διήμερο στους δρόμους της πόλης, ενώ μετά την λήξη του αγώνα οι συμπλοκές επεκτάθηκαν και μέσα στο γήπεδο, όταν μερίδα Ρώσων κυνήγησε Άγγλους στην εξέδρα μετά το γκολ της ισοφάρισης της Ρωσίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.