Λάγκερμπακ: «Δεν χρησιμοποιήσαμε το μυαλό μας, αλλά είμαι υπερήφανος»

Υπερήφανος για όσα κατάφερε η Ισλανδία στο Euro 2016 (έφτασε στα προημιτελικά) δήλωσε ο Λαρς Λάγκερμπακ μετά τη βαριά ήττα (5-2) από την οικοδέσποινα Γαλλία.

Υπερήφανος για όσα κατάφερε η Ισλανδία στο Euro 2016 (έφτασε στα προημιτελικά) δήλωσε ο Λαρς Λάγκερμπακ μετά τη βαριά ήττα (5-2) από την οικοδέσποινα Γαλλία.  

«Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε με το δεύτερο παιχνίδι με την Κροατία, στα πλέι-οφ για το Μουντιάλ του 2014. Εμείς δεν το χειριστήκαμε καλά ψυχικά. Δεν χρησιμοποιήσαμε το μυαλό μας, δεν παίξαμε με τον κανονικό μας τρόπο. Από τη μεριά της η Γαλλία ήταν πολύ καλή, ενώ εμείς δεν ήμασταν αρκετά καλοί στην λήψη των αποφάσεων. Κάναμε κάποια ανόητα λάθη, δεν πήγαμε καλά ως ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Σουηδός προπονητής, που παραδίδει το ηνία στον συνεργάτη του Χέιμιρ Χάλγκριμσον μετά από 4,5 χρόνια.

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που έκαναν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο και δεν νομίζω ότι συνέβη, επειδή η Γαλλία, μας επέτρεψε να το κάνουμε αυτό. Έδειξαν ένα κομμάτι της πραγματικής ισλανδικής στάσης στο δεύτερο ημίχρονο», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο Λάγκερμπακ δεν έκρυψε την υπερηφάνειά του για τον τρόπο που οι παίκτες του παρουσιάστηκαν σε αυτό το τουρνουά: «Ήταν ένα φανταστικό τουρνουά γι ‘αυτό και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους,» δήλωσε ο πρώην προπονητής της Σουηδίας. «Είναι μια φανταστική διαδρομή για μένα που την έχω απολαύσει. Ισως όχι τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με την Γαλλία αλλά όλο το χρόνο που βρέθηκα στην Ισλανδία. Αν κοιτάξουμε το σύνολο του τουρνουά, και την πρόκρισή μας στα προημιτελικά, αυτό είναι φανταστικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.