Έκπληξη με Δέλλα στην Εθνική Γυναικών!

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η Εθνική Γυναικών και άρχισε με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την προετοιμασία της για τον πρώτο της αγώνα στην προκριματική φάση του Women's EURO 2025, με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η Εθνική Γυναικών και άρχισε με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την προετοιμασία της για τον πρώτο της αγώνα στην προκριματική φάση του Women’s EURO 2025, με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε (Γήπεδο ΟΦΗ, 05/04/2024, 20:00). Επέστρεψαν μετά από καιρό στην αποστολή της “Γαλανόλευκης” οι Βαρδαλή και Γκάτσου, εκτός κλήσεων έμεινε η – εκ των αρχηγών – Δανάη Σιδηρά!

Ο προπονητής του ΟΦΗ και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τραϊανός Δέλλας, παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής Γυναικών και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέξανδρο Κατηκαρίδη, ενώ στο τέλος της προπόνησης μίλησε στις διεθνείς παίκτριες.

“Θέλω να ξέρετε ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο και η άνοδος που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, τόσο γενικά όσο και ειδικά εσείς ως Εθνική Ομάδα, είναι θέμα συζήτησης όταν βρισκόμαστε με τους παλιούς συμπαίκτες μου του 2004. Όλοι έχουμε να πούμε έναν καλό λόγο, να ξέρετε ότι οι Legends σας αγαπάνε και υποστηρίζουν αυτό που αγαπάτε κι εσείς. Εκπληκτική προπόνηση, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο ματς”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Τραϊανός Δέλλας.

Στις 9 Απριλίου η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανδόρρα, στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του EURO.

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τα παιχνίδια κόντρα σε Νησιά Φερόε και Ανδόρρα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.