Γεωργία – Ελλάδα: «Παραλύει» η Τιφλίδα, τι ετοιμάζει ο Καλάτζε!

Παροξυσμός επικρατεί στην Τιφλίδα, για το μεγάλο ματς της Τρίτης ανάμεσα στη Γεωργία και την Ελλάδα, τι ετοιμάζει ο Δήμαρχος της πόλης, Κάχα Καλάτζε!

Στο παιχνίδι του «Μπορίς Παϊχάτζε», θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στα τελικά του Euro 2024.

Αν για την Ελλάδα, πρόκειται για το παιχνίδι της δεκαετίας, για τους Γεωργιανούς, είναι το μεγαλύτερο της ιστορίας τους. Σίγουρα το σημαντικότερο, από το 1981, όταν η Nτίναμο Τιφλίδας, είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων, στο Ντίσελντορφ, απέναντι στην Καρλ Τσάις Ιένα.

Όλη η χώρα θα ήθελε να βρίσκεται στο γήπεδο και μέρος από τα εισιτήρια -που έκαναν «φτερά» μέσα σε λίγες ώρες το Σάββατο-, πωλείται μέχρι και σε δεκαπλάσια τιμή στη μαύρη αγορά, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Όσοι πάντως δεν σταθούν τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν …γηπεδική ατμόσφαιρα στην Τιφλίδα, η οποία θα «παραλύσει» το βράδυ της Τρίτης. Φρόντισε γι’ αυτό ο Δήμαρχος της πόλης και παλιά μεγάλη δόξα της Εθνικής ομάδας και φυσικά της Μίλαν, Κάχα Καλάτζε.

Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός, ανακοίνωσε ότι σε κεντρική πλατεία της πόλης, θα στηθεί γιγαντοοθόνη, όπου οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Παράλληλα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα λειτουργήσουν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα αποχωρεί από το γήπεδο αλλα και το κέντρο της πόλης.

«Από τις 19.00, μπορείτε όλοι να έρθετε, να ενθαρρύνετε και να στηρίξετε τα παιδιά, πρέπει να κερδίσουμε και να το γιορτάσουμε μαζί. Θα είναι πολύ δύσκολο και έντονο παιχνίδι, αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καλάτζε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.