Ισραήλ – Ισλανδία 1-4: Θρίαμβος με χατ τρικ Γκούντμουνσον και τώρα… Ουκρανία (highlights)


Ένα παιχνίδι που κινήθηκε σε μία λεπτή κόκκινη γραμμή και τελικά έβγαλε θριαμβέυτρια την ομάδα της Ισλανδίας, η οποία επικράτησε με 4-1 του Ισραήλ, στη Βουδαπέστη.

Το παιχνίδι αυτό για τα πλέι όφ της προκριματικής φάσης του Euro θα μπορούσε να έχει άλλη τροπή, αν ο Ζάχαβι δεν σπαταλούσε την ευκαιρία να σκοράρει και να ισοφαρίσει σε 2-2 από το σημείο του πέναλτι. Ο έμπειρος σκόρερ, που είχε ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι και πάλι στο 31′, αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα άουτ και την ευκαιρία στους Ισλανδούς να πάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά. Λίγα λεπτά πριν το πέναλτι του Ζάχαβι, συγκεκριμένα στο 74′ ο Ρεβίβο είχε δει απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στο Σίγκουρσουν αφήνοντας το Ισραήλ με 10 παίκτες.

Έτσι αντί στο 80′ το ματς να γίνει 2-2, στο 83ο λεπτό έγινε 1-3, με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γκούντμουνσουν ο οποίος έτρεξε το μισό γήπεδο, πέρασε από τον Βίτορ, πλάσαρε και σκόραρε, αν και αρχικά φάνηκε να σταματά την πορεία της ο Γκλέιζερ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ισραηλινούς, ο Γκούντμουνσον έκανε χατ τρικ στο 87ο λεπτό, όταν από ωραία προσπάθεια και σουτ του Φορστέινσον, ο Γκλέιζερ απόκρουσε, αλλά στο ριμπάουντ ο Γκούντμουνσον την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 4-1. Πλέον οι Ισλανδοί καλούνται να πάρουν την πρίκριση στα τελικά του Euro κόντρα στην Ουκρανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.