Μενιέ: «Και τα χειρότερα μάλλον έρχονται…» (video)

Ο Βέλγος αμυντικός της Ντόρτμουντ, Τόμας Μενιέ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την λύπη του αλλά και τον προβληματισμό του για την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες.

Ο διεθνής με το Βέλγιο, Τομας Μενιέ, εξέφρασε την λύπη του για την τρομοκρατική επίθεση ενόπλου πριν τον αγώνα του Βελγίου με την Σουηδία, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Σουηδών φιλάθλων.

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ εξέφρασε την λύπη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τον φόβο πως…τα χειρότερα έρχονται.

«Και τα χειρότερα μάλλον έρχονται… Ας προσευχηθούμε για τα θύματα και τους ανθρώπους που επηρεάζονται αρνητικά από τη διαστρεβλωμένη διδασκαλία μιας θρησκείας. Ο Θεός να τους βοηθήσει να βρουν τον σωστό δρόμο».

Ο 32χρονος δεξιός μπακ αναρρώνει από τον τραυματισμό -δεν έχει αγωνιστεί ακόμα τη φετινή σεζόν- και δεν συμμετείχε στον χθεσινό αγώνα στο «King Baudouin Stadium» διακόπηκε στο ημίχρονο, ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1, μετά τα γκολ των Γιουκέρες (15’/0-1) και Λουκάκου (31′ πέναλτι/1-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.