Τσεχία-Νήσοι Φερόε 1-0: Έκανε το προαπαιτούμενο με το ζόρι… (hls)

Αγχωμένοι κι άστοχοι οι Τσέχοι πήραν το απαραίτητο τρίποντο κόντρα στις Νήσους Φερόε με το πέναλτι του Σούτσεκ, διατηρώντας ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024.

Προερχόμενοι από την οδυνηρή εκτός έδρας από την Αλβανία, οι Τσέχοι είχαν το “πρέπει” στην αναμέτρηση με τις Νήσους Φερόε για την 8η αγωνιστική του 5ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σίλχαβι, ο οποίος δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να απολυθεί απο την τσεχική Ομοσπονδία, είχε 22 επιθετικές προσπάθειες, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια (Σάντιλεκ στο 5′ και Χλόζεκ στο 34′), απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατόρθωσε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τσέχοι αγχώθηκαν και δεν παρουσίασαν την επιθετική παραγωγή του πρώτου μέρους και χρειάστηκαν το πέναλτι του Σούτσεκ στο 76′ για να επικρατήσουν των αξιόμαχων νησιωτών, φτάνοντας τους 11 βαθμούς σε 6 παιχνίδια στον 5ο ομίλο, εκεί όπου οι Αλβανοί προπορεύονται με 13 βαθμούς σε 6 αναμετρήσεις.

Τσεχία (4-2-3-1): Μάντους, Ντουντέρα (77′ Μάσοπουστ), Χόλες, Κρέιτσι, Γιούρασεκ (56′ Πρόβοντ), Σούτσεκ (αρχ.), Σάντιλεκ, Λινγκρ (90+1′ Μπράμπετς), Τσέρνι (77′ Γιουρέτσκα), Τσβάντσαρα (56′ Κούχτα), Χλόζεκ

Προπονητής: Γιάροσλαβ Σίλχαβι

Νήσοι Φερόε (5-4-1): Λάμχαουγκε, Γιόνσεν, Α. Έντμουντσον, Φέρο, Νάτεσταντ, Ντάβιντσεν (αρχ.), Βάτνχαμαρ (84′ Όλσεν),  Αντρέασεν (84′ Γιοχάνσεν), Χέντρικσον, Γιόνσον (57′ Μπγιάρταλιντ), Πέτερσεν (77′ Γ. Έντμουντσον)

Προπονητής: Χάκαν Έρικσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.