Νησιά Φερόε – Πολωνία 0-2 : Νίκησε το άγχος και βλέπει… φως! (highlights)

Με γκολ των Σιμάνσκι στο πρώτο σουτ του ματς (4') και του Μπούκσα (65') η Πολωνία νίκησε στα νησιά Φερόε ελπίζοντας πλέον ακόμα και σε πρόκριση από τον 5ο όμιλο!

Κέρδισε πολύ περισσότερα πράγματα από ένα ματς – θεωρητικά εύκολο – στο Θόρσβαν των νησιών Φερόε η Πολωνία της μετά – Σάντος εποχής! Το 0-2 επί ενός φανερά υποδεέστερου αντιπάλουυ ήρθε στα όρια του βατού και διαδικαστικού έτσι όπως κύλησε ο αγώνας στη βόρεια θάλασσα.

Το 0-1 στο πρώτο σουτ του ματς από τον Σιμάνσκι μόλις στο 4ο λεπτό. Ένας καλός έλεγχος σε όλο το γήπεδο στη συνέχεια και με φανερά τα κατάλοιπα του άγχους, μετά τα όσα βίωσε αυτή η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα και βέβαια η “απλούστευση” των δεδομένων στα πρώτα δευτερόλεπτα του 2ου ημιχρόνου όταν ο Μίλικ ανατράπηκε στα όρια της περιοχής και ο διαιτητής απέβαλλε τον Άσκαμ αφήνοντας τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο.

Όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα στη συνέχεια όπου ήρθε το 0-2 από την κεφαλιά του Μπούκσα στο 65ο λεπτό και τους Πολωνούς να σκέφτονται πλέον σοβαρά την προοπτική της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024 μετά και την ήττα των Τσέχων στα Τίρανα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.