Λευκορωσία – Ισραήλ 1-2: Ανατροπή με απ’ ευθείας κόρνερ! (hls)

Η Λευκορωσία προηγήθηκε, αλλά το Ισραήλ πήρε την πρώτη νίκη στα προκριματικά με δύο γκολ από το 85' και μετά, το νικητήριο με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Οι Ισραηλινοί πήραν την πρώτη τους νίκη στον 9ο Όμιλο και έφτασαν τους τέσσερις πόντους, τρεις λιγότερους από τη δεύτερη Ρουμανία. Οι Λευκορώσοι έμειναν χωρίς πόντο μετά από τρεις αγωνιστικές.

To Iσραήλ είχε συντριπτικά την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και αρκετές ευκαιρίες, απειλώντας με τους Σαφούρι, Πέρετζ, Σόλομον και Αμπού Φάνι.

Η Λευκορωσία όμως έδειξε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 16ο λεπτό, ο επιθετικός Εμπόνγκ μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και νίκησε με ωραίο δεξί σουτ τον Γκλάζερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Ισραήλ με αλλαγές μεσοεπιθετικά αύξησε την πίεση και στο 77′ σκόραρε με αυτογκόλ του Παλιτσέβιτς, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω θέασης του replay από τον διαιτητή, καθώς ο αμυντικός της Λευκορωσίας είχε δεχτεί μαρκάρισμα στην αρχή της φάσης από τον Βάισμαν.

Οι Ισραηλινοί, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 85ο λεπτό με πέναλτι του Βάισμαν (είχε μπει ως αλλαγή στο β’ μέρος), έπειτα από μαρκάρισμα του Παλιτσέβιτς στον Κανιχόφσκι (καταλογίστηκε έπειτα από θέαση του replay από τον ρέφερι).

Η ομάδα του Αλόν Χαζάν, μπόρεσε μάλιστα να αποδράσει από την ουδέτερη Βουδαπέστη, με έναν άκρως απρόσμενο τρόπο.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μία άλλη αλλαγή του Ισραήλ, ο Γκλουχ, εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Ιγκνάτοβιτς για το τελικό 1-2!

Λευκορωσία (Κοντράτιεβ): Ιγκνάτοβιτς – Σελιάβα (57′ Γιαμπλόνσκι), Πολιακόφ, Παλιτσέβιτς – Γιουζεπτσούκ, Μπικόφ, Καπλένκο (79′ Κλίμοβιτς), Πετσένιν – Κοβάλεφ (64′ Μποχάροφ), Μοροζόφ (46′ Mπαχάρ), Εμπόνγκ (79′ Εμπόνγκ).
Ισραήλ (Χαζάν): Γκλάζερ – Ντάσα (78′ Γεχεζκέλ), Σλόμο, Γκόλντμπεργκ, Νταβιζάντα – Αμπού Φάνι, Πέρετζ (66′ Κανιχόφσκι) – Αμπάντα (46′ Αζίζα), Σαφούρι (57′ Γκλουχ), Σόλομον – Μπαρίμπο (46′ Μπαρίμπο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.