Β. Ιρλανδία-Φιλανδία 0-1: Σκανδιναβική νίκη και χαμός στον 8ο όμιλο! (hls)

Οι Φιλανδοί πέρασαν από το Μπέλφαστ, πήραν το πρώτο τρίποντό τους σε έναν όμιλο στον οποίο προπορεύεται η Σλοβενία με 6 βαθμούς ενώ άλλες τέσσερις έχουν από 3 βαθμούς.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ο’ Νιλ μετά την επιστροφή του στον πάγκο της Βορείου Ιρλανδίας, οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή κι έχασαν ευκαιρίες με τον Τόμπσον και τον Ντίον Τσαρλς, όμως οι Σκανδιναβοί κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη ευκαιρία τους. 

Στο 28′ ο Λουντ πήρε την μπάλα από τον Καμαρά απέφυγε εντός περιοχής δύο αντιπάλους του, γύρισε στον Πούκι ο οποίος έστρωσε στον Τσέλμαν που άνοιξε το σκορ από τη μικρή περιοχή.

Το σύνολο του Κανέρβα έφτασε κοντά στο 0-2 όμως ο Πίκοκ-Φάρελ νίκησε τον Πούκι στο 35′ για να έρθει στο 44′ η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Χράντεσκι να αρνείται το γκολ στον Ντίον Τσαρλς σε τετ-α-τετ.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ μέτριο, οι Σκανδιναβοί κατάφεραν να κρατήσουν σχετικά άνετα το προβάδισμά τους, στο 62′ ακυρώθηκε γκολ του Ντίον Τσάρλς για χέρι, στο 76′ από φάουλ του Λουντ ο Ιβάνοφ δεν έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, ωστόσο οι Φιλανδοί έφυγαν από το νότιο Μπέλφαστ με το πολύτιμο τρίποντο, που είναι και το πρώτο στον 8ο όμιλο.

Bόρειος Ιρλανδία: Πίκοκ-Φάρελ, Μπράντλι, Μπάλαρντ (49′ Μαγκίνις), Κάθκαρτ (αρχ.), Μπράουν, Λιούις, Σ. Τσαρλς (79′ Πράις), Τόμπσον (79′ Σάβιλ), Γουόσινγκτον (70′ Γουάιτ), ΜακΝέρ, Ντ. Τσαρλς

Προπονητής: Μάικλ Ο’ Νιλ

Φιλανδία: Χράντετσκι (αρχ.), Άλχο (87′ Τέιλορ), Βάλσανεν, Ιβάνοφ, Ρ. Γένσεν (51′ Πελτόλα), Λουντ, Καμαρά, Σούλερ, Σούχονεν (70′ Σοΐρι), Τσέλμαν (86′ Ποχγιάνπαλο), Πούκι (70′ Φορς)

Προπονητής: Μάρκου Κανέρβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.