Κούμαν: «Απέχουμε αρκετά από τη Γαλλία»

Την ανωτερότητα της Γαλλίας αναγνώρισε ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά τη βαριά ήττα της Ολλανδίας, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα θετικό να κρατήσει από την εμφάνιση των «οράνιε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή:

«Με τη συμπλήρωση οκτώ λεπτών στο παιχνίδι ήμασταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, δεν είχαμε καμία τύχη για να κάνουμε κάτι. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, θα πρέπει να είσαι καλός.

Δείξαμε ελάχιστα πράγματα, δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Δεν παρέταξα την ομάδα που είχα αρχικά στο μυαλό μου αφού είχαμε απουσίες (σ.σ. η Ολλανδία είχε τραυματισμούς και ιώσεις) αλλά δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες”, τόνισε αρχικά ο Κούμαν για να προσθέσει με νόημα:

“Θα έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί και να κάναμε λιγότερα λάθη. Δεν υπήρχε κάτι θετικό. Αυτό που μας πληγώνει ήταν πως το πρώτο και το τέταρτο γκολ προήλθαν από ατομικά λάθη.

Φυσικά, υπάρχει και η δεδομένη ποιότητα του Εμπαπέ. Είχαμε πει πως έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί και δεν ήμασταν. Η Γαλλία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα.

Είναι πλήρεις, γρήγοροι, ειδικά στην επίθεση και διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Εμείς δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.