Τσεχία – Πολωνία 3-1 : Αιφνιδιασμός και μεθοδικότητα! (hls)

Με δύο γκολ στα πρώτα δύο λεπτά και το απαιτούμενο πάθος σε συνδυασμό με ένα μεθοδικό πνεύμα, η Τσεχία νίκησε δίκαια με 3-1 τους Πολωνούς στο ντέρμπι του 5ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024.

To παιχνίδι στην Πράγα έμοιαζε «τελειωμένη» υπόθεση από το εντυπωσιακό ξεκίνημα των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα τα επιτεύγματά τους στα πρώτα δύο λεπτά!!
Το 1-0 από κεφαλιά του Λάντισλαβ Κρέϊτσι στο 28ο δευτερόλεπτο και στη επόμενη φάση, σε κανονική ροή και με θολωμένη την άμυνα των φιλοξενούμενων, το 2-0 από προβολή του Κβάντσαρα έπειτα από σέντρα του Γιούρασεκ με τη συμπλήρωση των δύο πρώτων λεπτών!
Η ομάδα του Σάντος, στο πρώτο ματς του Πορτογάλου με τις απεριόριστες Ελληνικές συμπάθειες στον πάγκο της χρειάστηκε κάπου 20 λεπτά για να συνέλθει αλλά στις 2-3 ευκαιρίες που είχε ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς απέναντί της είχε – μεταξύ άλλων – έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, τον Παβλένκα!
Στην επανάληψη ο Σάντος «φόρτωσε» στην γραμμή κρούσης αλλά άργησε πολύ να… «δει» αποτελέσματα κι αυτό το «πλήρωσε» με ένα ακόμη γκολ Τσέχικης απλότητας, ομαδικότητας και… εκτέλεσης, από τον Κούτστα στο 64’!
Στο φινάλε προσπάθησαν οι Πολωνοί να μειώσουν την ένταση της διαφαινόμενης «ζημιάς» στην Πράγα και το έκαναν με «Ελληνικό» χρώμα, καθώς ο Σιμάνσκι της ΑΕΚ μείωσε σε 3-1 στο 87 με κοντινό πλασέ και στις καθυστερήσεις ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σιμάνσκι είχε άλλες δύο ευκαιρίες για να σκοράρει στις καθυστερήσεις. Το 3-1 έμεινε ως επίλογος μια δίκαιης επικράτησης των Τσέχων


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.