O σταρ του Euro είναι Ελβετός και… μουσάτος. Και δεν είναι παίκτης!

Δύο συναισθηματικές "εκρήξεις" και δύο πλάνα του σκηνοθέτη ήταν το... διαβατήριο διασημότητας για τον Λούκα Λούτενμπαχ, ο οποίος έγινε... απρόσμενα το πρόσωπο αυτού του Euro.

Δύο συναισθηματικές “εκρήξεις” και δύο πλάνα του σκηνοθέτη ήταν το… διαβατήριο διασημότητας για τον Λούκα Λούτενμπαχ, ο οποίος έγινε… απρόσμενα το πρόσωπο αυτού του Euro.

Ναι, το αστέρι αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν παίζει ποδόσφαιρο, αλλά ζητωκραυγάζει στις εξέδρες. Και τα social media έχουν πάρει “φωτιά”, γιατί πολύ απλά είναι αυθεντικός. Ειλικρινής. Ξεχωριστός.

Ο Λούκα Λούτενμπαχ έγινε μέσα σε λίγα λεπτά από φίλαθλος της Ελβετίας, ο Ελβετός Super Fan. Έτσι τον έχουν ονομάσει τα ΜΜΕ της πατρίδας του και οι συμπατριώτες του τον έχουν λατρέψει. Η ζωή του άλλαξε σε ένα βράδυ. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων ήταν ο 28χρονος Λούκα, έμπορος, ερασιτέχνης δημοσιογράφος και παίκτης σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, φτάνοντας στο σημείο να δημιουργήσει και λογαριασμό στο instagram για να διαχειριστεί καλύτερα τα δεκάδες αιτήματα για συνεντεύξεις από όλον τον πλανήτη.

Η δημοσιότητα δεν ήταν το μοναδικό κέρδος για τον Super Fan, καθώς έχει και τα… τυχερά του ο Λούκα.

Ελβετική αεροπορική εταιρεία του χάρισε τα εισιτήρια για την Αγία Πετρούπολη, εταιρεία αναψυκτικών του πλήρωσε τη διαμονή στη Ρωσία και του πρόσφερε δεκάδες αναψυκτικά, ο Ελβετικός Οργανισμός Τουρισμού έκανε δώρο ένα διήμερο στην… Ελβετία στον Λούτενμπαχ για να αποφορτιστεί από το άγχος του Euro και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού θέλει να κάνει τον Ελβετό φίλαθλο, κεντρικό πρόσωπο υπέρ του εμβολιασμού! Και οι προτάσεις συνεχίζονται!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.