Ιταλία: Με αλλαγές και ίσως τον Βεράτι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίσνι ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Ουαλία. Διαθέσιμος είναι και ο Μάρκο Βεράτι που αποθεραπεύτηκε.

Οι «ατζούρι» θα παίξουν απέναντι στην παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι τους στη φάση των «ομίλων» του Euro και θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του Α΄ ομίλου αν δεν ηττηθούν.

«Θα ζητήσω από την ομάδα να παίξει όπως γνωρίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε για να τερματίσουμε στην κορυφή του γκρουπ. «Είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε δέκα ημέρες, μερικοί παίκτες είναι κουρασμένοι κι αυτή μπορεί να είναι η μόνη στιγμή που θα ξεκουράσουμε λίγο την ομάδα». δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής στο Sky Sport Italia.

Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι, απουσίασε στα δύο πρώτα παιχνίδια λόγω τραυματισμού στο γόνατο και αύριο (20/6) ίσως πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή.

«Δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά μπορεί να το αντισταθμίσει με τις τεχνικές του ικανότητες. Θα μπορούσε να ξεκινήσει ή να έρθει από τον πάγκο, θα αποφασίσουμε αύριο»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.