Mαντσίνι: «Θα κάνω αλλαγές με την Ουαλία»

Η Ιταλία έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro, ωστόσο την προσεχή Κυριακή κοντράρεται με την Ουαλία με τρόπαιο την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι Ιταλοί έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα δύο παιχνίδια με Τουρκία κι Ελβετία, έχοντας επικρατήσει σε αμφότερα με 3-0.

Η αναμέτρησης της Κυριακής (20/6, 19:00) στη Ρώμη με την Ουαλία θα κρίνει την πρωτιά στον πρώτο όμιλο.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη ομάδα του πρώτου ομίλου δίνει νοκ-αουτ αγώνα στη φάση των «16» με τον τρίτο του τρίτου ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Β. Μακεδονία).

Ο Ιταλός εκλέκτορας, Ρομπέρτο Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την παρέα του Μπέιλ, τόνισε πως θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως πάντα, με επιθετικότητα. Είναι σημαντικός αγώνας, θέλουμε την πρωτιά. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα, επομένως θα έχει και περισσότερη ζέστη. Θα είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα 10 ημερών. Υπάρχει κούραση. Αυτό είναι πιθανότατα το μοναδικό ματς στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία για rotation. Ο Βεράτι δεν είναι ακόμη στη φυσική κατάσταση στην οποία τον έχουμε συνηθίσει, θα αγωνιστεί, θα δούμε εάν θα γίνει από την αρχή. Ο Κιέζα μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην επίθεση, όχι σε αυτή του φορ, αλλά κυρίως στα πλάγια που είναι και η θέση του» επεσήμανε ο «Μάντσο», με τα ιταλικά μέσα να υποστηρίζουν πως κόντρα στους Ουαλούς βασικός επιθετικός θα είναι ο Αντρέα Μπελότι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.