Αγγλία: Δίκαιη η ισοπαλία σύμφωνα με τον Κέιν

Ο Χάρι Κέιν τόνισε πως η “λευκή ισοπαλία” (0-0) της Αγγλίας με τη Σκωτία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, βάσει της εικόνα των δυο ομάδων.

Ο Άγγλος επιθετικός αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία των Σκωτσέζων και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει εύκολο ματς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Κέιν δήλωσε: “Δίκαιο αποτέλεσμα, άξια πήρε το αποτέλεσμα η Σκωτία που αμύνθηκε καλά. Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας αλλά ήταν ένας ακόμα πόντος που μας φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση και αυτός είναι ο απώτερος στόχος μας. Θα πρέπει απλά να αναρρώσουμε και ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι τις προσεχείς ημέρες”.

Στη συνέχεια, ο Άγγλος επιθετικός συμπλήρωσε: “Ήταν ένα σκληρό ματς, η Σκωτία αμύνθηκε πραγματικά καλά, έκανε καλά κοψίματα της μπάλας την κατάλληλη στιγμή. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ότι η Σκωτία παίζει για τη ζωή της. Έχουμε ένα ακόμα μεγάλο ματς σε λίγες ημέρες απέναντι στους Τσέχους, θέλουμε να τελειώσουμε καλά. Είναι μέρος του παιχνιδιού και μια αλλαγή. Ο προπονητής έκρινε πως αυτή ήταν η σωστή απόφαση οπότε θα πρέπει να το αποδεχτείς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.