Στο παιχνίδι πρόκρισης οι Σουηδοί! (vid)

Με ηγέτη τον Αλεξάντερ Ίσακ , η μαχητική Σουηδία κέρδισε 1-0 την Σλοβακία και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με ηγέτη τον Αλεξάντερ Ίσακ , η μαχητική Σουηδία κέρδισε 1-0 την Σλοβακία και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Καλύτεροι οι Σκανδιναβοί στο δεύτερο ημίχρονο, σε αμυντικό ρόλο οι Σλοβάκοι δεν άξιζαν κάτι παραπάνω.

Slow tempo

Μέτριο ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, καθώς η Σουηδία είχε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την Σλοβακία.

Λιγοστές φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά, αργός ρυθμός και μαζική άμυνα από τη Σλοβακία, η οποία προσπάθησε κυρίως να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της και να “χτίσει” πάνω στη νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σόου του Ίσακ

Διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι Σουηδοί μπήκαν με αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της…

Οι Σλοβάκοι απείλησαν με τον Ντούντα στο 50′, ενώ οι Σουηδοί απάντησαν με προσπάθειες των Αουγκούστινσον και Ντάνιελσον.

Ο Ίσακ απείλησε στο 61′ με σουτ και “άγγιξε” το γκολ στο 67′ με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 71′ ο επιθετικός της Σοσιεδάδ έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και το σουτ, αναγκάζοντας τον Ντουμπράβκα σε σπουδαία επέμβαση.

Στο 75′ ο Κουάισον ανατράπηκε από τον Ντουμπράβκα, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Φόρσμπεργκ έκανε το 1-0, λύνοντας τον “γόρδιο δεσμό”.

Σουηδία: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Αγκούστινσον (88′ Μπένγκστον), Σ.Λάρσον, Έκνταλ (87′ Σβένσον), Μπεργκ (63′ Κλάεσον), Φόρσμπεργκ (90′ Κραφτ), Ίσακ, Όλσον (63′ Κουάισον), Ντάνιελσον

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (65′ Χαρασλίν), Σάτκα, Ντούντα, Χροσόφσκι (84′ Ντουρίς), Σκρίνιαρ, Χούμποτσαν (84′ Χάντσκο), Χάμσικ (77΄ Μπένες), Κούτσκα, Μακ (77′ Βάις), Κόσελνικ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.