Γιοακίμ Λεβ: “Απογοητευτήκαμε, αλλά πρέπει να δούμε μπροστά…”

Ο Γιοακίμ Λεβ έριξε το σύνθημα της αντεπίθεσης στους παίκτες του στη συνέχεια του Euro 2020, αμέσως μετά την ήττα της Εθνικής Γερμανίας από τη Γαλλία (15/6) στην πρώτη αγωνιστική του ΣΤ' ομίλου της διοργάνωσης

Όπως ήταν επόμενο, καθόλου δεν άρεσε στον Γιοακίμ Λεβ η ήττα που γνώρισε η Γερμανία από τη Γαλλία το βράδυ της Τρίτης (16/6) στο Αλιάνζ Αρένα, για την πρώτη αγωνιστική του ΣΤ’ ομίλου του Euro 2020. Μια ήττα που βάζει σε περιπέτεια τους Γερμανούς, σε ό,τι αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του: “Ήταν ένα πολύ έντονο ματς. Δώσαμε τα πάντα μέχρι το τέλος, αλλά ένα αυτογκόλ έκρινε το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου για τίποτα. Τα έδωσαν όλα και κέρδισαν πολλές μονομαχίες”.

Και συνέχισε, ρίχνοντας το σύνθημα της αφύπνισης και στους παίκτες του: “Θα μπορούσαμε ίσως να κάνουμε λίγα περισσότερα πράγματα στην επίθεση. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Ματς Χούμελς για το αυτογκόλ, καθώς στάθηκε άτυχος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια και να κερδίσουμε τις μονομαχίες, αυτό ήταν το σχέδιο του παιχνιδιού μας. Ο Κίμιχ και ο Γκόζενς έκαναν τεράστια δουλειά. Χάσαμε, είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί μένουν ακόμη δύο αγώνες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.