Βέλγιο-Κροατία 1-0 : Επετειακό ματς, επετειακό γκολ! (hls)

Στο τελευταίο δυνατό τεστ πριν την έναρξη του Euro, το Βέλγιο με το γκολ του Λουκάκου από το πρώτο ημίχρονο επικράτησε 1-0 της Κροατίας.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ, στο άδειο από φιλάθλους “Κινγκ Μποντουέν” των Βρυξελλών πήρε τη νίκη στο 800ο παιχνίδι στην ιστορία της Εθνικής Βελγίου. Επίσης για τον Λουκάκου, ήταν το 60ο τέρμα με την Εθνική του ομάδα.
Η Κροατία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε 10-15 «υποσχόμενα» λεπτά, αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο το Βέλγιο ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες και η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Aφού στο 31΄είχε διπλό δοκάρι το Βέλγιο,αρχικά σε σουτ του Λουκάκου και στη συνέχεια κεφαλιά του Καράσκο, βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 38ο λεπτό, όταν σε μία φάση διαρκείας ο Λουκάκου με γυριστό σουτ νίκησε τον Λιβάκοβιτς για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κροατία έπαιξε καλύτερα άπ΄ότι στο πρώτο 45λεπτο, έψαξε κάποια ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε και τώρα ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Λονδίνο, για το πρώτο ματς του ομίλου με την Αγγλία στο «ΓουέμπλεΪ» στις 13 Ιουνίου. Το Βέλγιο κάνει πρεμιέρα στο Euro, μία ημέρα νωρίτερα, όταν στην Αγία Πετρούπολη, θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία.

**Παρά την απουσία οπαδών από το γήπεδο, ο Φλαμανδός Υπουργός Αθλητισμού είχε δώσει άδεια να βρεθεί στο γήπεδο υπό αυστηρούς όρους, μια ομάδα νέων με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.