“Κεραυνοί” από τον Μουρίνιο

Για εύνοια της Μπαρτσελόνα από την ΟΥΕΦΑ έκανε λόγο ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του ημιτελικού στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Για εύνοια της Μπαρτσελόνα από την ΟΥΕΦΑ έκανε λόγο ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του ημιτελικού στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Ο τεχνικός της Ρεάλ τα έβαλε με τον Βόλφγκανγκ Σταρκ και… όλους τους διαιτητές, που βρήκε μπροστά του σαν αντίπαλος των “μπλαουγκράνα”, υποστηρίζοντας ότι λειτουργούν πάντα υπέρ της Μπαρτσελόνα.

“Απλά έχω μία ερώτηση να κάνω. Γιατί ο Όβρεμπο, ο Μπουσάκα, ο Σταρκ; Σε κάθε ημιτελικό έχουμε τα ίδια. Γιατί να μην πάει στον τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ίντερ να περάσει από θαύμα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η δύναμη του Βιγιάρ (σ.σ. πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου) στην ΟΥΕΦΑ ή τη UNICEF. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθειά της. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι”, είπε ο Μουρίνιο, προσθέτοντας στο ίδιο ύφος για τη φάση της αποβολής του:

“Δεν είπα τίποτα στον τέταρτο διαιτητή. Απλώς γέλασα. Αν έλεγα αυτά που αισθανόμουν εκείνη την ώρα, η καριέρα μου θα τελείωνε σήμερα”.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.