Μέσι: “Προσοχή στον Γουόλκοτ”

Την άποψη ότι ο Τέο Γουόλκοτ είναι ο Νο 1 κίνδυνος για την Μπαρτσελόνα εν όψει του ματς των «μπλαουγκράνα» με την Αρσεναλ, εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι.

Την άποψη ότι ο Τέο Γουόλκοτ είναι ο Νο 1 κίνδυνος για την Μπαρτσελόνα εν όψει του ματς  των «μπλαουγκράνα» με την Αρσεναλ, εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι. Όπως επισήμανε ο Αργεντινός επιθετικός, ο ίδιος παίκτης δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Καταλανούς σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους με τους «κανονιέρηδες».
 
«Φοβάμαι το τι μπορεί να κάνει ο Γουόλκοτ. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες με τους οποίους έχω παίξει αντίπαλος. Μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα όταν είχαμε παίξει με την Αρσεναλ πέρυσι», παραδέχτηκε ο Μέσι σε δηλώσεις του στο Sport.es. «Θυμάμαι ότι νικούσαμε 2-0 στην έδρα τους και η Αρσεναλ δεν είχε καμία πιθανότητα να αλλάξει την πορεία του παιχνιδιού. Ηρθε όμως ο Γουόλκοτ και χωρίς βοήθεια από τους συμπαίκτες του έκανε αυτό που δεν είχαν καταφέρει να κάνουν όλοι μέχρι εκείνη τη στιγμή», συμπλήρωσε ο Αργεντινός άσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.