Με τεσσάρα στην κορυφή… (video)

Ενα από τα πιο εύκολα βράδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε την Αστάνα με 4-0 και πάτησε κορυφή...

Ενα από τα πιο εύκολα βράδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε την Αστάνα με 4-0 και πάτησε κορυφή. Οι Ισπανοί πλέον έχουν τους ίδιους βαθμούς με την Μπενφίκα, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα από τη Γαλατάσαράι.

Το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενε όλος ο κόσμος. Το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε την υπεροχή, είχε τις ευκαιρίες, είχε και τα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν τα δύο γκολ μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και κάπου εκεί παραδόθηκαν στις ορέξεις των Ισπανών.

Την αρχή στο σκοράρισμα, έκανε ο Νίγκες στο 23′ με υπέροχο τακουνάκι, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Τζάκσον Μαρτίνες με σουτ μ’εσα από την περιοχή ουσιαστικά “καθάρισε” την υπόθεση νίκη.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Ατλέτικο είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 64′ ο Ολιβερ Τόρες με ωραίο πλασέ, πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Εριτς και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το παιχνίδι τελείωσε με το χειρότερο τρόπο για την Αστάνα, καθώς στο 89′ ο Ντεντέτσκο με προβολή έστειλε τη “στρογγυλή θεά” στα δίχτυα της ομάδος του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.