Το περσινό πάθημα έγινε μάθημα (video)

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κατακτήσει φέτος στο Champions League, ότι έχασε μέσα από τα χέρια της την περσινή σεζόν στον εντός έδρας τελικό με την Τσέλσι.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κατακτήσει φέτος στο Champions League, ότι έχασε μέσα από τα χέρια της την περσινή σεζόν στον εντός έδρας τελικό με την Τσέλσι. Οι Βαυαροί μετρούν τέσσερις κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο δρόμος για το πέμπτο τρόπαιο φέρνει αντιμέτωπή τους τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά. Η περσινή φιναλίστ θέλει να δώσει το «παρών» στον τελικό για τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς είχε προηγηθεί και ο χαμένος τελικός (2-0) από την Ίντερ στη Μαδρίτη το 2010.

Η γερμανική ομάδα έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα την εφετινή σεζόν και θεωρείται ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης. Πρώτος σκόρερ των Βαυαρών είναι ο Τόμας Μίλερ με πέντε γκολ σε δέκα εμφανίσεις, ενώ στη δεύτερη θέση είναι Κλαούτνιο Πιζάρο. Ο Μίλερ μαζί με τους Νόιερ και Ντάντε είναι οι τρεις παίκτες της γερμανικής ομάδας με τις περισσότερες συμμετοχές στην εφετινή διοργάνωση, καθώς μετρούν από δέκα.

Ο Γιούπ Χάινκες είδε την ομάδα του να τερματίζει στην πρώτη θέση του Group F με 13 βαθμούς. Οι Βαυαροί απέκλεισαν στη φάση των «16» την Άρσεναλ με συνολικό σκορ 3-3 και τα τρία γκολ που είχαν σημειώσει στη νίκη τους στο Λονδίνο. Στα προημιτελικά, η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γιουβέντους με δυο νίκες και συνολικό σκορ 4-0.

Η αναμέτρηση του Μονάχου θα είναι η 272 για τη Μπάγερν στο Champions League και ήδη μετρά 151 νίκες και 62 ισοπαλίες στις προηγούμενες αναμετρήσεις της. Η γερμανική ομάδα έχει γνωρίσει 59 φορές την ήττα στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει αντιμετωπίσει έξι φορές κατά το παρελθόν τη Μπαρτσελόνα, την οποία έχει νικήσει μόλις μια φορά. Οι Βαυαροί μετρούν τρεις νίκες, ενώ δυο αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Οι Καταλανοί έχουν σημειώσει εννέα γκολ στις αναμετρήσεις τους με τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ έχουν δεχτεί οκτώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.