Δε μετανιώνει ο Εντόι

Ευχαριστημένος με την έως τώρα πορεία της καριέρας του εμφανίζεται ο Νταμ Εντόι.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Κοπεγχάγης τόνισε πως η φυγή του από τον Παναθηναϊκό του βγήκε σε καλό, ενώ συμπλήρωσε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την έως τώρα καριέρα του στους πρωταθλητές Δανίας. Ο Εντόι μίλησε στην εφημερίδα “Real News”. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Από τον Παναθηναϊκό εκδιώχθηκες δίχως να πάρεις ευκαιρίες. Νιώθεις ότι έδωσες απαντήσεις με τις εμφανίσεις σου στο Τσάμπιονς Λιγκ; «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Γνωρίζω την αξία μου και ποτέ δεν έχασα την πίστη στον εαυτό μου. Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα. Βελτιώνομαι συνεχώς».

Έχεις παράπονα από τη στάση του Παναθηναϊκού απέναντι σου; «Από ορισμένους ανθρώπους έχω παράπονα, αλλά προτιμώ να θυμάμαι μόνο τα καλά. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και αποδείχθηκε ότι ήταν καλύτερα που έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Στην Ελλάδα πάντως, έκανα φίλους, έζησα ωραίες στιγμές και κέρδισα χρήματα. Έχω να θυμάμαι και ωραία πράγματα, αλλά δεν με νοιάζει το παρελθόν. Σκέφτομαι μόνο το παρόν και το μέλλον».

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πως τον είδες στα δυο παιχνίδια που αντιμετώπισες; «Η αλήθεια είναι ότι τον περίμενα πιο δυνατό και μαχητικό, ειδικά στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, οπού είχε κίνητρο και τον κόσμο στο πλευρό του. δεν έπαιξε, όμως καθόλου καλά και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και στα δυο ματς. Είναι μεγάλη ομάδα, με επιτυχίες στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα καταφέρει να ανακάμψει στο μέλλον».

Δείχνεις πανευτυχής στην Κοπεγχάγη. Πως αισθάνεσαι στην Δανία; «Είναι το δεύτερο σπίτι μου εδώ. Όλοι με αγαπάνε, με προσέχουν και νιώθω πραγματικά καλά. Η Κοπεγχάγη είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Η Ρούμπιν έκανε πρόταση για να σε αποκτήσει. Πως βλέπεις αυτό το ενδεχόμενο; «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να φύγω από την Κοπεγχάγη. Ίσως στο τέλος της σεζόν να συζητήσω με τη διοίκηση της ομάδας τις προτάσεις που θα υπάρχουν, αλλά στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει μόνο η Κοπεγχάγη και πως θα βοηθήσω την ομάδα μου».

Πως φαντάζεσαι το μέλλον σου; «Θέλω να έχω υγεία και στόχος μου είναι να παίξω σε κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μου αρέσει πολύ η Bundesliga, το Campionato και η Primera Division και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ εκεί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να το καταφέρω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.