Πανηγυρική πρόκριση για την Σάλκε

Η Σάλκε πέρασε νικηφόρα 2-0 από τη Λισσαβώνα και άφησε εκτός συνέχειας Champions League την Μπενφίκα.

Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο του “Ντα Λουζ” και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τον Χουράδο στο 19′, ενώ ο Χέβεντες διπλασίασε τα τέρματα της Σάλκε στο 81′.

Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να μεταφέρουν το ματς έξω από τη μεγάλη περιοχή των Γερμανών, αφήνοντας αρκετούς χώρους για αντεπιθέσεις και τελικά το πλήρωσαν, εννέα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν μειώσουν το σκορ με τον Λουϊζάο στο 87′. Η γερμανική ομάδα είχε στο βασικό της σχήμα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας και σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Σάλκε πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League ως πρώτη, καθώς έφτασε τους 13 βαθμούς και άφησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας την Λιόν. Οι “αετοί” της Λισσαβώνας θα αναγκαστούν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια στο Europa League, αφού η Χάποελ Τελ Αβίβ έμεινε στους πέντε βαθμούς, ένα λιγότερο από τους Πορτογάλους, μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Λιόν στο “Ζερλάν”.

Διαιτητής: Γουέμπ (Αγγλία)
Γήπεδο: “Ντα Λουζ”

Οι συνθέσεις:

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζέσους): Ρομπέρτο, Λουϊζάο, Ρούμπεν Αμορίν, Χάβι Γκαρσία, Όσκαρ Καρντόσο, Μάξι Περέιρα (Γκαϊτάν 46′), Κάρλος Μάρτινς, Φάμπιο Κοεντράο, Νταβίντ Λουίζ, Σέζαρ Πείσότο (Αϊμάρ 46′), Σαβιόλα.

Σάλκε (Φέλιξ Μάγκατ): Νόιερ, Χέβεντες, Ραούλ, Ράκιτιτς, Κλούγκε (Ματίπ 82′), Σμιτς, Παπαδόπουλος, Χουράδο (Γέντρισεκ 88′), Μέτσελντερ, Ουτσιντά, Χούντελααρ (Εντού 85′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.