Στους “16” η Μαρσέιγ με “διπλό” στη Ρωσία

Η Μαρσέιγ πέρασε νικηφόρα (3-0) από τη Ρωσία και σφράγισε το εισιτήριο για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Η Μαρσέιγ πέρασε νικηφόρα (3-0) από τη Ρωσία και σφράγισε το εισιτήριο για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Με την ήττα αυτή η Σπάρτακ Μόσχας έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι και πλέον θα αρκεστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βαλμπουενά με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας, ανοίγοντας το σκορ νωρίς για τη Μαρσέιγ (18′). Η Σπαρτάκ πίεζε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και άγγιξε το 1-1 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από σέντρα του Μακέεφ, ο Μανταντά βρήκε την μπάλα τόσο, όσο χρειαζόταν για να της αλλάξει πορεία και να την στείλει πίσω από τον Ουέλινγκτον, ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο κενό τέρμα.

Οσο η Σπάρτακ έβγαινε στην επίθεση, τόσο άφηνε ανοικτούς διαδρόμους προς την περιοχή της. Αυτούς εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 54′, με τον Ρεμί να στέκεται και λίγο τυχερός, καθώς η πρώτη του προσπάθεια που κόντραρε σε αμυντικό τον έβγαλε και σε θέση βολής απέναντι στον Ντίκαν Ο άσος της Μαρσέιγ δεν έχασε την ευκαιρία και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δύο δοκάρια και στα δίχτυα, γράφοντας με αυτό τον τρόπο το 0-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ρώσους, ήρθε και λίγα λεπτά αργότερα η αποβολή του Ουέλινγκτον, ο οποίος έσπρωξε τον Μανταντά ,και γι αυτή του την ενέργεια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Πλέον, με παίκτη περισσότερο η Μαρσέιγ όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα, αλλά το διεύρυνε κιόλας με σουτ του Μπραντάο στο 68′. Ο ίδιος παίκτης στο 74′ προσπάθησε για το 4-0, όμως αυτή τη φορά ο Ντίκαν κατάφερε να σταματήσει τον Βραζιλιάνο. 

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Στάρκ (Γερμανία)

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Βαλερί Κάρπιν): Ντίκαν, Στράνζλ, Παρέχα, Σούχι, Μακέεφ, ΜακΓκίντι, Ιμπσον (75′ Ανανίτζε), Σεσούκοφ (74′ Ντίρτσιτς), Αρί, Κομπάροφ, Γουέλιγκτον.
ΜΑΡΣΕΙΓ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Μπια, Χάιντσε , Σισέ, Λούτσο Γκονζάλες (74′ Αμπιέρ), Αϊγού, Βαλμπουενά (69′ Σεϊρού), Ρεμί (82′ Καμπόρε), Μπραντάο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.