Συντηρητικοί Καταλανοί (video)

Τυπική πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ για την Μπαρτσελόνα με δεύτερη νίκη επί της Παρί (2-0) και… ξεκούραση στο δεύτερο ημίχρονο.

Τυπική πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ για την Μπαρτσελόνα με δεύτερη νίκη επί της Παρί (2-0) και… ξεκούραση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νεϊμάρ πέτυχε και τα δύο γκολ των «μπλαουγκράνα» στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο οι Γάλλοι δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια.

Τα δύο γρήγορα τέρματα, αλλά και η παθητική στάση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ούτως ή άλλως μετά την ήττα με 3-1 στο Παρίσι δεν είχαν ουσιαστικά ελπίδες, επέτρεψαν στους Καταλανούς να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. 

Και με το πόδι και με το κεφάλι
Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ στο 14′ περνώντας τον Σιρίγκου και σπρώχνοντας την μπάλα στην κενή εστία μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Ινιέστα, ενώ στο 34′ σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντάνιελ Άλβες. Ένα άστοχο σουτ του Μέσι στην κίνηση ήταν η άλλη αξιόλογη φάση εκτός των γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Λουίς Ενρίκε αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Ινιέστα με τον Τσάβι, ενώ στη συνέχεια έδωσε ανάσες και στους Μπούσκετς, Σουάρες. Η Μπαρτσελόνα προτίμησε να κυκλοφορεί απλά την μπάλα και απείλησε μόλις μία φορά την εστία του Σιρίγκου στο δεύτερο μέρος. Κι αυτή στις καθυστερήσεις, με το σουτ του Μέσι από το ημικύκλιο να φεύγει μόλις άουτ.

Έκαναν το «8 στα 9»
Τρεις φορές θα μπορούσε να σκοράρει η Παρί από την άλλη, αλλά ο Βεράτι δε βρήκε στόχο από την περιοχή, ενώ τα σουτ των Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι βρήκαν σε ετοιμότητα τον Τερ Στέγκεν. Χωρίς ουσιαστικά να… ιδρώσει, η «Μπάρτσα» πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», εκεί όπου θα δώσει το «παρών» για όγδοη φορά τα τελευταία εννιά χρόνια μετά το περσινό… διάλειμμα λόγω του αποκλεισμού από την Ατλέτικο. 

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ντάνιες Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Μάξουελ, Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος, Καμπάιγ, Ματουιντί, Βεράτι, Παστόρε, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.