Ο Καμαρά την… τιμώρησε (video)

Μπορεί η Σάλκε να προηγούνταν της Μονπελιέ μέχρι το 90' και να έπαιζε με παίκτη παραπάνω, όμως ο Καμαρά στην μοναδική ευκαιρία των Γάλλων στο δεύτερο ημίχρονο έγραψε το τελικό 2-2.

Μπορεί η Σάλκε να προηγούνταν της Μονπελιέ μέχρι το 90′ και να έπαιζε με παίκτη παραπάνω, όμως ο Καμαρά στην μοναδική ευκαιρία των Γάλλων στο δεύτερο ημίχρονο έγραψε το τελικό 2-2. 

Η Σάλκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να επιβάλλει τον ρυθμό της, να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να εκμεταλλευτεί λάθη της Μονπελιέ για να απειλήσει την εστία του Ζουρντέν. Από την άλλη πλευρά οι Γάλλοι αρκέστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Μάλιστα στο 13′ η Μονπελιέ στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Αίτ – Φανά. Ο Γάλλος επιθετικός με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή και αριστερά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ούνεστραλ και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Δύο λεπτά μετά το τέρμα του Αίτ – Φανά ο Ντράξλερ προσπάθησε να απαντήσει για την Σάλκε όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Ζουρντέν. Οι Γερμανοί ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Ντράξλερ. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 26′ όταν ο Ντράξλερ έπειτα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Χούντελαρ, πέρασε και τον Ζουρντέν και πλάσαρε σε κενή εστία.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Ρενέ Ζιράρ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπελαντά, ο οποίος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, δοκίμασε σουτ από το ημικύκλιο, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Ούνεστραλ. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους η Σάλκε προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως οι προσπάθειες των Παπαδόπουλου (39′) και Πούκι (43′)πέρασαν ανεκμετάλλευτες και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και στο 52′ κέρδισαν πέναλτι με τον Ντράξλερ. Ο Γερμανός μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μποκαλί, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον Γάλλο αμυντικό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χούντελαρ και δεν αστόχησε από τα έντεκα μέτρα.

Στη συνέχεια η Σάλκε εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα έκλεισε την Μονπελιέ στο μισό γήπεδο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να τριπλασιάσει τα τέρματα της με τον Χούντελαρ (65′). Από την άλλη πλευρά, ο  Ρενέ Ζιράρ βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να έχει οπισθοχωρήσει αρκετά πέρασε στο παιχνίδι τον Τινάν στην προσπάθεια του να ελέγξει το κέντρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Σάλκε συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Αφελάι (85′) και Χούντελαρ (88′) για να φτάσει και σε τρίτο τέρμα. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Σάλκε θα πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στους ομίλους του Champions League, ο Καμαρά στο 90′ στη μοναδική ευκαιρία της Μονπελιέ στο δεύτερο ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και «πάγωσε» τους 60.000 οπαδούς των γηπεδούχων.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό

Σάλκε: Ούνεστραλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ουτσίντα, Φουξ, Χόλντμπι (Μπαρνέτα 84′), Χόγκερ, Ντράξλερ (Αφελάι 55′), Νόισταντερ, Πούκι (Φαρφάν 66′), Χούντελαρ.

Μονπελιέ: Ζουρντέν, Μποκαλί, Γιανγκά – Μμπιουά, Χίλτον, Σταμπουλί, Μπελχαντά (Τινάν 68′), Εστράδα (Μαρβό 68′), Καμπελά, Σαί, Αίτ – Φανά (Κονγκρέ 55′), Καμαρά.

Κίτρινες: Χόλντμπι, Χούντελαρ, Σαί, Εστράδα, Καμπελά, Καμαρά, Αίτ – Φανά.

Κόκκινες: Μποκαλί

Βαθμολογία Β’ ομίλου:

1.Άρσεναλ 6
2.Σάλκε 4
3.Μονπελιέ 1
4.Ολυμπιακός 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.