Μαρτίνς: “Η άριστη διαχείριση είχε αποτέλεσμα” (video)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέδωσε τη νίκη της ομάδας του επί της Βικτόρια Πλζεν στον τρόπο που προσέγγισε τη μεταξύ τους αναμέτρηση

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης (30/7) απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν. Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” απέδωσε τη νίκη της ομάδας του και την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στον τρόπο που αυτή προσέγγισε τον επαναληπτικό. 

Δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το παιχνίδι: “Πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και πολύ έξυπνα το ματς. Το είχαμε δουλέψει πολύ καλά. Το κλειδί ήταν τα πρώτα 15 λεπτά. Ήμασταν πολύ καλοί και καταιγιστικοί. Αυτά τα 15 λεπτά με 30.000 οπαδούς στο πλευρό μας ήταν το κλειδί. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και αυτό οδήγησε στην απόδοση της ομάδας και στο 2ο μέρος. Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ ικανό και έμπειρο αντίπαλο. Έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε και έξυπνα και με ποιότητα. Διαχειριστήκαμε το ματς με άριστο τρόπο και είχαμε και το αποτέλεσμα”.

Απάντησε στο σχόλιο του Βρμπα για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη και τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Συμφωνώ απόλυτα. Ήταν καταπληκτικοί οι φίλαθλοί μας. Όταν τους έχουμε μαζί μας μάς βοηθούν πολύ. Ήρθαν σήμερα και μας βοήθησαν πολύ”.
Όσο για το φιλικό της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού, της Μπασακσεχίρ, με αντίπαλο την ΑΕΚ τόνισε: “Φυσικά και θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι. Οι βοηθοί μας από αύριο θα αναλύουν τον αντίπαλό μας και θα το δούμε αυτό το ματς. Αύριο πιστεύουμε ότι θα δείξει και την 11άδα που θα έχει στην Τουρκία για το πρώτο ματς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.