“Βομβάρδισε” τους Γερμανούς ο Φαν Πέρσι

Η Αρσεναλ επικράτησε της Ντόρτμουντ με 2-1 και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο και πλέον έρχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την τελευταία αγωνιστική αδιάφορη βαθμολογικά, κάτι που ευνοεί τον Ολυμπιακό. Και τα δύο γκολ των "κανονιέρηδων" πέτυχε ο Φαν Πέρσι, στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Αρσεναλ επικράτησε της Ντόρτμουντ με 2-1 και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο και πλέον έρχεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την τελευταία αγωνιστική αδιάφορη βαθμολογικά, κάτι που ευνοεί τον Ολυμπιακό. Και τα δύο γκολ των “κανονιέρηδων” πέτυχε ο Φαν Πέρσι, στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου. Πλέον οι Γερμανοί για να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην Ευρώπη θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσουν τη Μαρσέιγ εντός έδρας και παράλληλα οι Αγγλοι να πετύχουν το “διπλό” στο φαληρικό στάδιο.


Η Ντόρτμουντ “πατούσε” καλύτερα στις αρχές του παιχνιδιού δείχνοντας έτσι από την αρχή τις διαθέσεις της για το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Λονδίνο. Οι Αγγλοι αν και είχαν την κατοχή, αδυνατούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βαϊντενφέλερ, καθώς οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορεί να πει κάποιος πως είχαν την καλύτερη συνεργασία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους φιλοξενούμενους έπαιξαν το ρόλο τους για να ρίξει ταχύτητα η Ντόρτμουντ. Γκέτσε και Μπέντερ χρειάστηκε να αποχωρήσουν από το παιχνίδι και μαζί με αυτούς αποχώρησε και η πίεση των Γερμανών, αφού έχασαν αρκετή δύναμη στη μεσαία γραμμή.


Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Αρσεναλ κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Φαν Πέρσι να εκμεταλλεύεται άψογα την ατομική ενέργεια του Σονγκ και να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ολλανδός “χτύπησε” και στο 86′ διαλύοντας τα όνειρα των Γερμανών για το θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Καγκάουα. 


Άρσεναλ: Στσέζνι, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν, Κοσιελνί (83’ Τζουρού), Σάντος, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Σονγκ, Ζερβίνιο (74’ Μπεναγιούν), Γουόλκοτ (85’ Ντιαμπί), Φαν Πέρσι


Ντόρτμουντ:  Βάιντενφέλερ, Χούμελς, Πίστσεκ, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Κελ (63’ Μπάριος), Γκέτσε (29′ Πέρισιτς), Γκρόσκροϊτς, Μπέντερ (24’ Λάιτνερ), Λεβαντόφσκι, Καγκάουα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.