Σεβίλλη-Κράσνονταρ 3-2: Έφερε “τούμπα” το ματς ο Εν Νεσίρι (vid)

Η Σεβίλλη με ανατροπή και με τον Γιουσέφ Εν Νεσιρί, ο οποίος με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του σε νίκη 3-1 επί της Κράσνονταρ. 

Η Σεβίλλη υποδέχτηκε την Κράσνονταρ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το Τσάμπιονς Λιγκ με τους φιλοξενούμενους να μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ εκτέλεσε ένα φάουλ, έξω από την περιοχή των Ανδαλουσιανών και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Τριά λεπτά αργότερα ο Μάρκους Μπεργκ κέρδισε ένα πέναλτι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τοποθέτησε την “στρογγυλή θεά” στα 11 μέτρα και την έστειλε μέσα στο τέρμα, γράφοντας και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για τους Ρώσους.

Το πρώτο γκολ για τη Σεβίλλη ήρθε από την κεφαλια του Ιβάν Ράκιτιτς, λίγο πριν από την εκπνοή του α’ ημιχρόνο στο 42′.  Στις καθυστερήσεις του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου ο Χεσούς Νάβας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και έτσι η ομάδα του Γιουλέν Λοπετέγκι αγωνίστηκε για το υπόλοιπο ματς με 10 παίκτες.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν στάθηκε εμπόδιο για τη Σεβίλλη, η οποία με δύο γκολ του Γιουσέφ Εν Νεσίρι, τα οποία είναι και τα πρώτα τέρματα του Μαροκινού στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αρχικά στο 69′ και στο 72ο λεπτό , έφερε το παιχνίδι τούμπα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-2 και στο βαθμολογικό “τρίποντο”. 

Τα αποτελέσμα του 5ου ομίλου: 

Τσέλσι-Ρεν: 3-0

Σεβίλλη-Κράσνονταρ: 3-2

Βαθμολογία 5ου ομίλου: 

1. Τσέλσι 7

2. Σεβίλλη 7

3. Κράσνονταρ 1

4. Ρεν 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.