Ραντζέλοβιτς: «Προπονηθήκαμε στις στημένες φάσεις»

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε στη Σερβία για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν από το πάθημα του Βελιγραδίου.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε στη Σερβία για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν από το πάθημα του Βελιγραδίου.

Ο Σέρβος εξτρέμ, με δηλώσεις του στη Novosti, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν για να μην την «πατήσουν» ξανά στις στημένες φάσεις όπως στο εκτός έδρας ματς με τους συμπατριώτες του, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να ζήσει την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Όπως και στον Ερυθρό Αστέρα, έτσι και εδώ παίρνουμε το ματς πολύ σοβαρά, είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ομάδα του Βελιγραδίου όσο και για εμάς. Μόνο που εμείς χρειαζόμαστε μόνο νίκη και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο. Η προτεραιότητά μας φέτος είναι να κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από δύο χρόνια, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Επίσης, θέλουμε πολύ να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ γιατί ο Ολυμπαικός αξίζει να παίζει σε μία σημαντική διοργάνωση. Έχουμε πάει καλά στην Ευρώπη από το ξεκίνημα της σεζόν, ήμασταν εξαιρετικοί στα προκριματικά. Νομίζω ότι αφήσαμε καλές εντυπώσεις στα ματς με τη Μπάγερν και την Τότεναμ. Χάσαμε με παίκτη λιγότερο στο Βελιγράδι και τώρα θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Αστέρα και να πάρουμε την τρίτη θέση».

Για το αν θα αγωνιστεί: «Δεν ξέρω αν θα παίξω, το ελπίζω. Θα το ήθελα πολύ γιατί η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας είναι εκπληκτική. Εμείς και ο Αστέρας έχουμε τους καλύτερους οπαδούς, είναι γνωστό ότι έχουν αδελφικές σχέσεις. Το θέαμα θα είναι εκπληκτικό, μεγάλη μάχη στον αγωνιστικό χώρο, γιατί μόνο μία ομάδα θα συνεχίσει. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, κερδίσαμε τον Παναιτωλικό 3-0 στο πρωτάθλημα. Φυσικά έχουμε προπονηθεί σε όλες τις στημένες φάσεις, στις οποίες ο Αστέρας είναι επικίνδυνος. Δεχτήκαμε δύο γκολ από κόρνερ στο Βελιγράδι όπου ξεγελαστήκαμε και τώρα είμαστε έτοιμοι να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη».

Για το αν υπάρχει έξτρα πριμ για νίκη επί του Αστέρα και αν μίλησε με τους παλιούς συμπαίκτες του στη Ραντνίτσκι, Μίλαν και Ράντοβαν Πάβκοφ: «Δεν έχει γίνει λόγος για πριμ. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, θα τα πούμε όταν έλθουν στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.