Nτόρτμουντ – Παρί Σ.Ζ.: Τα ξαναλένε μετά τους ομίλους! (video)

Ντόρτμουντ και Παρί Σ.Ζ. θα κοντραριστούν για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν, όμως τώρα με φόντο τον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Οι δύο ομάδες, έκαναν ανατροπές την Τρίτη στις προημιτελικές ρεβάνς, αποκλείοντας Ατλέτικο Μ. και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και κλείνοντας ραντεβού μεταξύ τους στα ημιτελικά του Champions League.

«Κιτρινόμαυροι» και Παριζιάνοι, είχαν κοντραριστεί στη φάση ομίλων της σεζόν 2023-24, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να έχει μία νίκη και μία ισοπαλία.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, για την 1η Αγωνιστική, οι Παριζιάνοι είχαν κερδίσει με 2-0 στην έδρα τους, χάρη σε γκολ των Εμπαπέ (49′ πεν.) και Χακίμι (58′).

Η Ντόρτμουντ όμως ανέκαμψε στη συνέχεια και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου, τελειώνοντας με εντός έδρας ματς κόντρα στην Παρί. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, προηγήθηκε στο 51′ με τον Αντεγιέμι, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Ζαΐρ Εμερί, που χάρισε ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του με το τελικό 1-1, αφήνοντας έξω τη Μίλαν και διαγράφοντας το μονοπάτι που θα έφερνε ξανά τις δύο ομάδες αντιμέτωπες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.