Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Κυρίαρχος στην Ισπανία ο Εμπαπέ (highlights)

Πρέπει να συνηθίσουμε μάλλον τον Εμπαπέ να σκοράρει στα Ισπανικά γήπεδα. Ο Γάλλος φορ έκανε την διαφορά στον αγώνα με την Σοσιεδάδ. Νίκη και στην Ισπανία για την Παρί με 2-1 και πρόκριση στους "16" άνετα.

Από την αρχη του αγώνα, η εμπειρία, η ποιότητα, η ταχύτητα της Παρί έδειξαν ποιός είναι το αφεντικό.

Οι Βάσκοι δεν είχαν απάντηση για τον Κιλιάν Εμπαπέ και ο Γάλλος από νωρίς στο 15ο λεπτό σκόραρε και με το 0-1 έγινε ακόμη πιο εύκολη η δουλειά της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Η ομάδα του Αλγκουαθίλ έκανε την προσπάθεια της αλλά ήταν αδύνατο να μπει σωστά στην περιοχή του Ντοναρούμα.

Ο Αλγκουαθίλ δεν πήρε ρίσκο με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ενώ έψαχνε τρία γκολ. Η Παρί συνέχισε χωρίς άγχος την δουλειά της και στην αντεπίθεση ο Εμπαπέ πέτυχε και δεύτερο γκολ (56′)

Από εκεί και πέρα η Παρί κατέβασε ταχύτητα. Η Σοσιεδάδ έφτιαξε φάσεις. Ο Ντοναρούμα άντεξε ως το 89ο λεπτό όταν μείωσε με δυνατό σουτ ο Μερίνο μέσα από την περιοχή.

Η Παρί προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-1 στους οκτώ της διοργάνωσης σε ένα ζευγάρι όπου το φαβορί δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο – Τραορέ, Θουμπελδία (77′ Πατσέκο), Λε Νορμάν, Γκαλάν – Θουμπιμέντι (83′ Ολασαγκάστι), Μέντεθ (61′ Μπενιάτ), Μερίνο – Κούμπο, Μπέκερ (61′ Μπαρενετσέα), Ογιαρθάμπαλ (77′ Σίλβα)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα – Χακίμι (83′ Σόλερ), Μπεράλντο, Ερνάντεζ, Μέντες (61′ Μουκιελέ) – Βιτίνια, Ρουίθ (77′ Ουγκάρτε), Ζαΐρ-Εμερί – Ντεμπελέ (82′ Κόλο Μουανί), Μπαρκολά (46′ Λι), Εμπαπέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.