Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Με κορυφαίο τον Λαουτάρο και σκόρερ τον Αρναούτοβιτς (highlights)

Το γκολ του Μάρκο Αρναούτοβιτς έκρινε το πρώτο "ραντεβού" της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την φάση των "16" του Champions League

Χάρη στο γκολ του Μάρκο Αρναούτοβιτς, λίγο πριν μπει το ματς στο τελευταίο του δεκάλεπτο, η Ίντερ κατάφερε να πάρει τη νίκη στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα.

Χωρίς ιδιαίτερη ένταση και ενδιαφέρον κύλησε το πρώτο μέρος με την Ίντερ και την Ατλέτικο να έχουν διαφορετικό προσανατολισμό. Οι γπηεδούχοι πιο δραστήριοι επιθετικά και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την αντεπίθεση που θα τους έδινε την ευκαιρία να σκοράρουν.
Μία τέτοια ήρθε στο 11′ με σουτ του Λίνο να στέλνει την μπάλα περίπου ένα μέτρο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα της Ίντερ.

Μετά το μισάωρο η Ίντερ κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, αρχικά στο 32ο λεπτό με τον Λαουτάρο κι ένα σούτ που έκανε λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρι και στο 36ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά αυτή τη φορά είδε τον Όμπλακ να είναι σε ετοιμότητα και να μαζεύει τη μπάλα κρατώντας το 0-0.

Στο 38ο λεπτό η Ίντερ είχε μεγάλη χαμένη ευκαρία, όμως ο Λαουτάρο Μαρτίνες έκανε κακό τελείωμα στη φάση, καθώς θέλησε να κοντρολάρει και να μην σουτάρει σε πρώτο χρόνο. Όλη η φάση ξεκίνησε από το λάθος του Ντε Πολ και το κλέψιμο του Τουράμ ο οποίος πέρασε τον Βίτσελ, γύρισε στον Αργεντίνο, όμως εκείνος στον άξονα της εστίας δεν εκτέλεσε τον Όμπλακ, αλλά θέλησε να κοντρολάρει και να σουράρει στη συνέχεια, όπου τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και τον ανάγκασαν σε κακό τελείωμα.

Άλλη μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 43′ και πάλι από συνεργασία του Τουράμ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο Γάλλος αυτήν τη φορά να είναι ο παίκτης που σούταρε από τον άξονα αλλά ο Όμπλακ ήταν και πάλι σε καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Αρναούτοβιτς μπήκε αντί του Τουράμ και ο Σάβιτς αντί του Χιμένες για την Ατλέτικο.

Ο Αρναούτοβιτς ήταν και ο πρωταγωνιστής της πρώτης πολύ καλής στιγμής στο δεύτερο μέρος καθώς στο 49′ πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντιμάρκο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Ατλέτικο είχε την απάντησή της αλλά όχι το ίδιο σημαντική, στο 56′ ο Λίνο έκανε φανταστική ενέργεια , έπαιξε το ένα-δύο με τον Ντε Πολ αλλά το πλασέ του μέσα από την περιοχή δεν ήταν καλό με την μπάλα να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας της Ίντερ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε και πάλι από τον Αυστριακό, ύστερα από καταπληκτικό 1-2 με τον Λαουτάρο, βγήκε μόνος του απέναντι από τον Όμπλακ όμως το πλασέ του έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77′ και πάλι ο Όμπλακ έδειξε πόσο σπουδαίος τερματοφύλακας είναι κάνοντας εξαιρετική απόκρουση σε κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες κρατώντας το μηδέν.

Δεν έγινε το ίδιο όμως ή τουλάχιστον δεν κατάφερε να κάνει τον… υπερήρωα ο Όμπλακ, καθώς ο Λαουτάρο Μαρτίνς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, κράτησε την μπάλα μπροστά του, πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο, εκείνος είχε και πάλι απάντηση, όμως η μπάλα έφυγε προς τα δεξιά και ο Αρναούτοβιτς πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ για τους Νερατζούρι, παρά την προσπάθεια του Λίνο να κόψει τη μπάλα.

Η Ατλέτικο προσπάθησε να βρει τρόπο να δημιουργήσει φάσεις ώστε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και αρχικά απείλησε με τον Λίνο κι ένα σουτ που έκανε στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ζόμερ, αλλά η μεγάλη ευκαιρία για την Ατλέτικο ήρθε με τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζόμερ.

Η ενδεκάδα της Ίντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Τουράμ, Λαουτάρο

Η ενδεκάδα της Ατλέτικο: Όμπλακ, Χιμένες, Βίτσελ, Ερμόσο, Μολίνα, Ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ, Λίνο, Γιορέντε, Γκριεζμάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.