Ατλέτικο Μαδρίτης: Περήφανος για την 100άρα ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναμένεται να συμπληρώσει εκατό ματς στο Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως περήφανος για το συγκεκριμένο επίτευγμα, πριν την αναμέτρηση με τη Φέγενορντ, για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Αρχικά, ο Σιμεόνε δήλωσε: «Πάντα ελπίζω για το καλύτερο ώστε να έρθει αυτό. Είμαι περήφανος που συμπλήρωσα εκατό παιχνίδια με την Ατλέτικο, η ομάδα είχε συνέχεια τα τελευταία χρόνια, η οποία είναι σημαντική για τον σύλλογό μας και την ανάπτυξή μας παγκοσμίως».

Στη συνέχεια, ο «Τσόλο» συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι, να γνωρίζουμε τις δυσκολίες όλων των αντιπάλων μας και να έχουμε αποφασιστικότητα ώστε να πάμε το παιχνίδι εκεί που μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Ο Χιμένεζ είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον αντίπαλό μας, ένας επιθετικός με γκολ, δύναμη και καλά τοποθετημένος όταν η ομάδα του επιτίθεται. Η Φέγενορντ είναι μια δυναμική, ευκίνητη ομάδα που επιτίθεται από μέσα, με βάθος στον πάγκο και δημιουργεί καλή πίεση στο μισό του αντιπάλου της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας