Φέγενορντ – Σέλτικ 2-0: Η μία τα γκολ, η άλλη τις κόκκινες (hls)

Με το δεξί μπήκαν στον 5ο όμιλο οι Ολλανδοί με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Σκωτσέζοι.

Η Φέγενορντ μπορεί να μπήκε ράθυμα στη σεζόν, καταγράφοντας δύο ισοπαλίες στα πρώτα δύο παιχνίδια της Eredivisie, όμως υποδεχόμενη την Σέλτικ είχε ήδη βρει τα πατήματα της, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες με 17-3 γκολ.

Οι Σκωτσέζοι άντεξαν σχεδόν για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στένγκς έγραψε το 1-0 με ένα γκολ μεγάλης σημασίας τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η Σέλτικ δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ, αντιθέτως έχασε δύο παίκτες σε διάστημα πέντε λεπτών! Πρώτα ο Λάγκερμπιελκε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως ο Ιγκόρ Παισάο δεν κατάφερε να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι. Ο Ρότζερς έβγαλε έναν χαφ (Χατάτε), έβαλε έναν στόπερ (Χολμ), μόνο για να τον δει να αποβάλλεται με τη σειρά του πέντε λεπτά αργότερα (68΄). Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το 2-0 του Αλιρέζα Τζαχανμπακς, του Ιρανού για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.