Γιοβάνοβιτς: «Μεγαλώσαμε ως ομάδα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στάθηκε στο «ταξίδι» του Παναθηναϊκού στα «αστέρια» ύστερα από την πρόκριση στα playoffs του Champions League αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε πως παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, μπροστά στο κοινό της. Υποφέραμε, ήταν μέρος του παιχνιδιού κόντρα σε μία τέτοια ομάδα, μείναμε όρθιοι διεκδικήσαμε τις πιθανότητες μας και πήραμε την πρόκριση που ήταν ο στόχος μας».

Για τα δύο γκολ και την αντίδραση: «Σίγουρα το πρώτο μέρος και ο τρόπος που έπαιζε η Μαρσέιγ δε μας άφησε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και στο χώρο που θέλαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή που μας έβαλε πίεση, ένα στο τέλος και ξέραμε πως έπρεπε να διορθώσουμε πράγματα να βάλουμε γκολ, για να έχουμε περιθώριο πρόκρισης».

Για την παράταση και τα πέναλτι: «Ήταν δύσκολο για εμάς στην παράταση, ήταν κουρασμένοι όλοι, είχαμε κάρτες, μέσα όμως σε αυτή τη διαδικασία βελτιωνόμαστε και πιστεύουμε στην ομάδα, είχαμε πίστη πως θα το κάνουμε, μεγαλώσαμε ως ομάδα. Τα πέναλτι δεν έχουν φαβορί, ήταν ψύχραιμα τα παιδιά τα καταφέραμε, ήταν δίκαιο και με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.