Παλάσιος: «Μπορούμε την πρόκριση – Να μη ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά…» (video)

Το μήνυμα του Αργεντινού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο (09/08, 21:00).

Αναλυτικά όσα είπε:

Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς το αυριανό, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται από πολλούς ακλόνητο φαβορί. Πόσο πιστεύετε εσείς στην πρόκριση και πόσο έτοιμοι είστε να την διεκδικήσετε;
«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδια για εμάς. Ξέρουμε ότι η Μαρσέιγ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχουμε δει βίντεο, θα κοιτάξουμε τι θα μας ζητήσει ο προπονητής προκειμένου να δουλέψουμε όλοι μαζί για τη νίκη».

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εξασφαλίσει ευρωπαϊκή παρουσία, ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού, θα σας κάνει να παίξετε πιο απελευθερωμένα και να διεκδικήσετε μια μεγάλη πρόκριση;
«Έχουμε μια ικανή ομάδα, που μπορεί να παίξει με τον οποιονδήποτε. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση και ο στόχος μας είναι να κάνουμε σωστά ό,τι πρέπει για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την είσοδο στους ομίλους του Champions League».

Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για τα όσα έγιναν τα ξημερώματα και τον άδικο χαμό του οπαδού της ΑΕΚ;
«Είναι απογοητευτικό και θλιβερό αυτό που συνέβη, δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Θέλω να δώσω κουράγιο στην οικογένεια του φίλαθλου και την ΑΕΚ και ελπίζω να μην ξανασυμβούν τέτοια πράγματα».

Τι γνωρίζετε για τον αντίπαλο σας και ποιοι παίκτες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή;
«Είδαμε διάφορα βίντεο, γνωρίζω πολλά ονόματα, οι αντίπαλοί μας έχουν μια καλή ομάδα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έρθει και το καλύτερο αποτέλεσμα».

Πρόκειται για ένα μικρό γήπεδο, αλλά με παλμό, οπότε τι περιμένετε από τον κόσμο;
«Οι φίλοι μας ποτέ δεν μας άφησαν, είναι πάντα δίπλα μας. Ερχόμενοι στο γήπεδο αποτελούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, μας βοηθούν να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα κοιτάξουμε να τους δώσουμε μια μεγάλη χαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.