Σέρβετ-Γκενκ 1-1: “Ανοιχτοί” λογαριασμοί εν όψει Ολυμπιακού

Στο Βέλγιο, στις 2 Αυγούστου θα λύσουν τις διαφορές τους οι δύο ομάδες οριστικά για να προκύψει κι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League

Χωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα ολοκληρώθηκε το πρώτο 90λεπτο ανάμεσα στη Σερβέτ και την Γκένκ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 (78′ Ρουγέ-21′ Αροντοκάρε).

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν μοιραστεί τα…. πάντα στη μέση, ευκαιρίες, γκολ, ουσία. Δύο ομάδες με κοινό τόπο τον σχηματισμό (4-4-2), με κοινές επιδιώξεις αλλά την Γκενκ να βρίσκει πρώτη δίχτυα στο 21′ χάρη στην κεφαλιά του Αροντοκάρε. Είχαν προηγηθεί δύο καλές στιγμές, από μία για την κάθε ομάδα.

Εξέλιξη που αφύπνισε τους γηπεδούχους, με άμεση συνέπεια την προσπάθεια αντίδρασης που εκδηλώθηκε μέσα από την ευκαιρία του Μπεντία στο 26′ και στο Αντούνες στο 27 μα σημαντικότερη όλων αυτήν του Ντουλινέ στην εκπνοή του πρώτου μέρους όταν το τελείωμά του σταμάτησε στην αριστερή δοκό του Φρικ.

Η προσπάθεια των Ελβετών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με αμείωτο ρυιθμό. Κι αν στο 57′ ο Κριβέλι δε βρήκε στόχο το κατάφερε ο Ρουγέρ στο 78′- επίσης – με κεφαλιά για το τελικό σκορ.

Σερβέτ (Ρενέ Βέιλερ): Φρικ. Τσουνεμότο, Ρουλιέρ, Σέβεριν, Μαζικού, Ντουλινέ (80΄Οντουά), Νόνατ. Αντούνες (74΄Γκιλεμενό), Κουτέσα (72΄Φοφανά), Κρίβελι, Μπεντία (80΄Ροντελίν)Remaining Time-0:00FullscreenMute

Γκενκ (Βούτερ Φράνκεν): Φάντεφοορτ, Μουνιόθ, ΜακΚένζι, Κουέστα, Καγιεμπέ, Χροσόφσκι (85΄Γκαλάρζα), Χάινεν (68΄Μοχάμεντ), Ελ Κανούς (59΄Αίτ Ελ Χατζ), Πέιντσιλ, Φαντερά (46΄Ενταγισιμίγιε, Αροντοκάρε (86΄Σορ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.