Παναθηναϊκός: Κράτησε το αστέρι της η Ντνίπρο

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες της έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, η Ντνίπρο κατάφερε να κρατήσει τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας.

Η Ντνίπρο, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League, βρίσκεται σε αναδιοργάνωση καθώς επτά ποδοσφαιριστές της αποχώρησαν από την ομάδα. Αρκετοί εξ αυτών είχαν χρόνο συμμετοχής αλλά προτίμησαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Η ουκρανική ομάδα φτιάχνει το ρόστερ της νέας σεζόν, την ώρα που η προετοιμασία για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Από τους ανθρώπους της ομάδας γίνεται προσπάθεια να κρατήσουν όσους περισσότερους από τους βασικούς τους παίκτες μπορούν.

Έτσι, επήλθε συμφωνία με τον Ιγκόρ Κόγκουτ για ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο. Ο Κόγκουτ είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της Ντνίπρο έχοντας ήδη καταγράψει 165 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 139 στο πρωτάθλημα, τα 17 στο κύπελλο και 9 ματς έπαιξε στην Ευρώπη. Σε αυτά τα ματς έχει σκοράρει 40 φορές και έχει μοιράσει και 21 ασίστ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 37 παιχνίδια και είχε 3 γκολ και 5 ασιστ. Πλέον ο Κόγκουτ στρέφει το βλέμμα στα ματς με τον Παναθηναϊκό στα οπο΄θα θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.