Γκουαρδιόλα: «Έχω τον Χάλαντ και θα μας βοηθήσει να πάρουμε το κύπελλο»

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους το τρόπαιο που ψάχνει για χρόνια ο αγγλικός σύλλογος.

Είχε την τύχη και την χαρά να συνεργάζεται κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και πλέον ο Έρλινγκ Χάλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ Γουαρδιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (9/6), ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο τελικό του Champions League με την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη.

«Είναι πραγματικά ένα όνειρο. Στο τέλος όμως, είναι ένας αγώνας. Θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι καλύτερη σε 95 λεπτά. Ιστορικά η Ίντερ είναι μεγαλύτερη από εμάς. Δεν είναι όμως αυτό το πιο σημαντικό. Σημαντικό είναι αύριο (σ.σ. 10/6) στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη να προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Δεν είμαι εδώ για να συζητήσω τον μέσο όρο των γκολ που πετυχαίνει ο Χάλαντ. Εάν έχετε αμφιβολίες για αυτό, εγώ δεν έχω αμφιβολίες. Αύριο θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το Champions League»

«Για να επιτύχεις πρέπει να έχεις καλούς παίκτες. Είχα τον Μέσι στο παρελθόν, τον Χάλαντ τώρα. Αυτή είναι η επιτυχία μου. Δεν αστειεύομαι. Αφήστε τους να νιώσουν ότι μόνοι τους δεν μπορούν να το κάνουν, μαζί είμαστε μια δυνατή ομάδα. Έχουμε την ίδια ιδέα. Τα παιδιά που θα με ακολουθήσουν θα είναι εδώ, τα παιδιά που δεν θα με ακολουθήσουν δεν θα είναι εδώ. Ένας επιτυχημένος προπονητής έχει μία ισχυρή προσωπικότητα και καλούς παίκτες. Ποτέ κανένας προπονητής δεν έβαλε γκολ μέσα στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.